2018-11-03 23:15:12
Φωτογραφία για Τα μοιράστηκαν όλα στο Περιστέρι
Ατρόμητος και ΠΑΟΚ χάρισαν στο φίλαθλο κοινό ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με ένταση, φάσεις και σασπένς, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν το παιχνίδι στο 1-1. Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ έδειξε να έχει διάθεση να πιέσει τον Ατρόμητο, να κλέψει μπάλες και να δημιουργήσει συνθήκες για γκολ στην εστία του Μέγιερι. Όντως πίεζε χωρίς όμως να δημιουργεί ευκαιρίες.

Μετά τα πρώτα 10 λεπτά ο Ατρόμητος έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία, άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο και να κρατάει το δικέφαλο του Βορρά μακριά από την εστία του Ούγγρου τερματοφύλακα. Στο 18ο λεπτό σημειώθηκε η πρώτη ευκαιρία κι αν ο Ουγκράι ήταν λίγο πιο τυχερός, ίσως να είχαμε από τώρα το γκολ της σεζόν, αφού είδε τον Πασχαλάκη έξω από την εστία του, πλάσαρε πριν το κέντρο του γηπέδου αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι κι έφυγε άουτ. Πέντε λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Στρούγγη στον Ελ Καντουρί, όμως ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι δείχνοντας άουτ
. Στο 39ο λεπτό την λύση για τον ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα την έδωσαν οι δύο κεντρικοί του αμυντικοί. Ο Βαρέλα έκανε… γιο-γιο τον Μούγιακιτς, μπήκε από τα αριστερά γύρισε στον Κρέσπο που ήταν εντελώς μόνος του και με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.  Ο ΠΑΟΚ στο 66ο λεπτό θα μπορούσε να έχει πετύχει το 2ο γκολ του και να είχε βάλει τις βάσεις για το 9 στα 9 όμως το πλασέ του Ζαμπά πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Μέγερι. Όταν δεν σκοράρεις στις δικές σου ευκαιρίες κρατάς τον αντίπαλο ζωντανό κι όταν ο αντίπαλος είναι ικανός για πολλά πράγματα μπαίνεις σε περιπέτειες. Έτσι στο 73ο λεπτό ο Ουγκράι βρέθηκε απέναντι από τον Πασχαλάκη, ύστερα από πάσα του Κιβρακίδη και δεν λάθεψε στο πλασέ του κάνοντας το 1-1. Φτάνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο 84’ ο πολύ κινητικός Λημνιός που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, έκανε μία πολύ ωραία κούρσα από τα δεξιά γύρισε στο ύψος του πέναλτι όμως ο Ζαμπά πλάσαρε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Πρίγιοβιτς να αγγίζει το γκολ όμως η επιλογή του να βάλει το πόδι του και όχι το κεφάλι στην σέντρα του Βιειρίνια με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα εκτός εστίας. Στο 91ο λεπτό και πάλι στη φάση ο Λημνιός, ένα ακόμη γύρισμα στο πέναλτι ο Μέγιερι απλώνει το κορμί και διώχνει τη μπάλα πριν ο Πίγιοβιτς πλασάρει σε κενή εστία. Στο 92ο λεπτό ήταν η σειρά του Ατρόμητου να αγγίξει το γκολ, ύστερα από παιδικό λάθος της άμυνας του ΠΑΟΚ η μπάλα έφτασε στον Ούμπιντες και από αυτόν στον νεαρό Κωτσόπουλο ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Πασχαλάκη πλασάροντας χωρίς δύναμη κάνοντας την δουλειά του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ εύκολη. Το 1-1 ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα με τις δύο ομάδες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και με τον Ατρόμητο να κάνει υπέρβαση αφού δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους δανεικούς από τον ΠΑΟΚ Κουλούρη, Χατζηισαϊα και Γιαννούλη.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ