2018-11-05 18:45:26
Φωτογραφία για Μαρία Φιλίππου: Όσα αποκάλυψε για τα προσεχή επεισόδια της σειράς του ALPHA...
Η ηθοποιός, Μαρία Φιλίππου, σε συνέντευξή της μιλά για όλες τις εξελίξεις στη σειρά του Alpha Θα δούμε ότι καταφέρνει να λύσει τον γρίφο της Μένης; Τι είναι τελικά αυτός; 

Αυτός ο γρίφος είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να ακυρώσει την αγορά της Sofo από τη Μένη. Αν λύσει αυτόν τον γρίφο και βρει τι είναι η Σπίρτουλα, που είναι μία εταιρεία-φάντασμα, την οποία αγόρασε η Sofo, μπορεί να περάσει πάλι η εταιρεία στα χέρια της. Είναι και εκεί ο Αντρέας ανακατεμένος Το σασπένς είναι πολύ μεγάλο για το τι θα συμβεί, γιατί έχουμε ανθρώπους που ξέρουν να το κρατάνε σε ένταση.  

Πώς αισθάνεται όταν η Βασιλίνα κάνει τεστ DNA και αποδεικνύεται ότι είναι κόρη του Πανίκου; 

Αν η Βασιλίνα δεν ήθελε να διαλύσει την οικογένεια και την εταιρεία, πιστεύω ότι θα την αγκάλιαζε. Ανεξάρτητα με το ποια ήταν η μάνα της θα τη δεχόταν γιατί είναι παιδί του Πανικου. Είναι δίκαιος άνθρωπος η Αιμιλία. Το θέμα είναι ότι η Βασιλίνα τής πάει κόντρα και θέλει να τη βγάλει από τη μέση. Αφού, λοιπόν, πάει να την πολεμήσει, η Αιμιλία θα τη διαλύσει. Παράλληλα, γίνεται και επισήμως γιαγιά, αφού αποδεικνύεται ότι το μωρό της Φαίης είναι του Βλάση.  

Χαίρεται με τον νέο της ρόλο;  

Πολύ, αλλά το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνει με όλα αυτά που γίνονται να χαρεί το εγγόνι της.  

Και τα πράγματα θα χειροτερέψουν με τον ερχομό της Φαιής;  

Ναι. 

Θα σταθεί στο πλευρό του Βλάση όταν ξεκινήσει η διαμάχη για τη διεκδίκηση της κηδεμονίας;  

Θα βρίσκεται δίπλα στον γιο της αλλά ταυτόχρονα αναγνωρίζει ότι η Φαίη το μόνο που αγαπάει αληθινά είναι αυτό το παιδί. Την καταλαβαίνει ως μάνα, αλλά δεν τη στηρίζει. Προτεραιότητα έχει το παιδί της.

Aυτά είπε στο Mytv και τη Μαίρη Καράμπελα.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ