2018-11-06 10:42:26
Φωτογραφία για Το ευχαριστώ δημοσιογράφου του αστυνομικού ρεπορτάζ σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ και πυροσβέστες
Πρόκειται για τη δημοσιογράφο της τηλεόρασης του ALPHA Ηρώ Καριοφύλη, η οποία έζησε απερίγραπτα εφιαλτικές στιγμές αγωνίας χθες το βράδυ, ενώ κινούνταν με

το αυτοκίνητο της σε απόκρημνους δρόμους του αστικού οδικού δικτύου της Πεντέλης.

Για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βρέθηκε μετέωρη στο κενό σε χαράδρα αρκετών μέτρων βάθους. Ευτυχώς ένα δέντρο ανέκοψε την πτώση του αυτοκινήτου και το συγκράτησε σχεδόν στα μισά του γκρεμού, έχοντας από κάτω να χάσκει την απειλή ενός βαράθρου περίπου 70 μέτρων. 

Η κ. Καριοφύλη διατηρώντας την ψυχραιμία της, επικοινώνησε με αστυνομία και πυροσβεστική ζητώντας βοήθεια και πολύ γρήγορα, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και πυροσβέστες βρέθηκαν στο πλευρό της, με τους τελευταίους να την απεγκλωβίζουν από το αυτοκίνητο καθώς φέρεται από πληροφορίες ότι είχαν εγκλωβιστεί τα πόδια της και τους πρώτους, που υπήρξαν παραστάτες στις προσπάθειες διάσωσης των πυροσβεστών, να της δίνουν ανάσες ψυχολογικής τόνωσης και στο τέλος ανάτασης.


Το bloko.gr επικοινώνησε με την κ. Καριοφύλη, η οποία θέλησε να εκφράσει την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της και ένα τεράστιο ευχαριστώ για την συγκλονιστική όπως μας την περιέγραψε προσπάθεια απεγκλωβισμού και συμπαράστασης της από αστυνομικούς και πυροσβέστες. "Ότι και να πώ, ότι και περιγράψω, μας είπε, θα είναι λίγα για ν' αποτυπώσουν τα αισθήματα μου γι αυτά τα παιδιά, όπως και για κάθε πυροσβέστη και αστυνομικό που εργάζονται με γνώμονα και αποστολή την ασφάλεια και την προστασία του πολίτη".

Της ευχόμαστε να ήταν η τελευταία κακοτοπιά που βίωσε στη ζωή της.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
To όχι του ΕΣΡ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
To "όχι" του ΕΣΡ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ