2018-11-06 11:31:51
Φωτογραφία για «Σεφτέ» ο Ηρακλής, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Ηρακλής πανηγύρισε την πρώτη του νίκη της σεζόν στη φετινή Super League, καθώς επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Καυτανζόγλειο», σε παιχνίδι για την 13η νίκη της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 7’ με τον Κοζορώνη, ενώ για τον «Γηραιό» σκόραραν οι Περόνε (14’) και Αγγελόπουλος (88’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Το ματς ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ και προσωρινή διακοπή λόγω επεισοδίων στην εξέδρα ανάμεσα σε μερίδα οπαδών του «Γηραιού» με την αστυνομία. 

Μόλις στο 7’ ο Κοζορώνης με σουτ από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως ο Ηρακλής κατάφερε να αντιδράσει άμεσα. Ο Περόνε στο 14’ ισοφάρισε με όμορφο σουτ, ενώ στη συνέχεια ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που προσπάθησε να φτάσει σε ένα ακόμα γκολ.

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στο δεύτερο και οι δύο ομάδες είχαν καλές στιγμές για να σκοράρουν. Στο 81΄ ο Ηρακλής ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Τζημόπουλου, όμως η φάση συνεχίστηκε, ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν και πήραν τη νίκη στο τέλος του αγώνα.


Στο 88’ ο Περόνε έφυγε στην αντεπίθεση, άνοιξε την μπάλα για τον Λεοζίνιο και από το γύρισμα του τελευταίου ο Αγγελόπουλος με πλασέ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1 (Novasports 1)

Γκολ: 14' Περόνε, 88' Αγγελόπουλος - 7' Κοζορώνης

Κίτρινες κάρτες: Περόνε - Κούτρης, Γιάκος

Κόκκινες κάρτες: -

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιάμπαρης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι (84' Λουκίνας), Ιντζόγλου, Πασάς (70' Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Κούρος (70' Αγγελόπουλος), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Κούτρης, Μιχαήλ, Λίλα, Καρανίκας (62' Μπουκουβάλας), Ζάιρο (71' Μαμπούλου), Κόντε (76' Ακόστα), Γιάκος.
zougla
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ