2018-11-06 18:27:06
Φωτογραφία για Η Ένωση Καστοριάς για τις κρίσεις - τοποθετήσεις
Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Καστοριάς: Με αφορμή της πρόσφατες έκτακτες κρίσεις Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τις οποίες με απόφαση του  ανωτάτου συμβουλίου

κρίσεων ολοκλήρωσαν την θητεία τους και τέθηκαν εκτός οργανικών θέσεων ο ΓΕ.Π.Α.Δ Δυτικής Μακεδονίας Αντιστράτηγος ε.ο.θ κ.ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ  Αθανάσιος και ο βοηθός αυτού Ταξίαρχος ε.ο.θ  κ.ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ Ευθύμιος ,η Ε.Α.Υ Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία.

      Αισθανόμαστε επιπλέον την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Ταξίαρχο ε.ο.θ  κ. ΑΜΑΡΑΝΤΊΔΗ Ευθύμιο για την προσφορά του επί μία τριετία στο τιμόνι της Δ.Α Καστοριάς κατά την οποία κατάφερε να εδραιώσει το αίσθημα ασφαλείας στην ευαίσθητη περιοχή μας, να εξασφαλίσει τη αλληλεγγύη και τη συνοχή στο προσωπικό της Διεύθυνσης μας και να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή και απίθανη κρίση κατά τη δύσκολή αυτή θητεία. Ένας δίκαιος και ουσιαστικός αξιωματικός που έκρινε όλα τα γεγονότα με αντικειμενικότητα και αξιοκρατία δυστυχώς δε συγκαταλέγεται πλέον στους κόλπους της Ελληνικής  Αστυνομίας.


       Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε τον νέο ΓΕ.Π.Α.Δ Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ ΣΙΟΡΕΝΤΑ Δημήτριο για τη νέα του θέση και να του ευχηθούμε να έχει υγεία , δύναμη και υπομονή  κατά την άσκηση των νέων του καθηκόντων. Η Ένωσή μας  εκφράζει τη στήριξη και τη συμπαράσταση της στον νέο Γενικό και προσβλέπει στην κατανόηση και αλληλεγγύη του σε κάθε λογικό αίτημά μας που αφορά τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας  του προσωπικού και την επίλυση των ζητημάτων που ανακύπτουν. 

                   

                                                                Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                               -Ο-                                                                                           -Ο-

                         Πρόεδρος                                                                        Γενικός Γραμματέας                   

                ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ