2018-11-06 21:09:55
Φωτογραφία για Επιστολή Συντονιστικού 3ΕΑΑ σχετικά με ν/σ για αναδρομικά και επαναφορά συνταξίμων αποδοχών Αποστράτων ΕΔ-ΣΑ
Ενημερωθείτε για την επιστολή του Συντονιστικού των τριών θεσμικών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών (ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ) σχετικά με το Νομοσχέδιο για τα αναδρομικά και την επαναφορά των συνταξίμων αποδοχών των Αποστράτων στελεχών των Ε.Δ. & των Σ.Α.

Μερικές επισημάνσεις από τον Οικονομικό Σύμβουλο Συντονιστικού 3 ΕΑΑ κ. Αντωνιάδη Ιωάννη για επίλυση κάποιων αποριών, που προέκυψαν:

- Η επιστολή προέκυψε από την ανάγκη να μην υποπέσουν σε κάποια λάθη που διαπιστώσαμε με το σχέδιο νόμου που διέρρευσε, με την κατάθεση του τελικού νομοσχεδίου.

- Με την επιστολή αυτή ζητούμε την κατάργηση των σχετικών διατάξεων όχι μόνο του ν. 4307/2014 αλλά και των αναντίστοιχων του ν.4093/2012.

- Στο σχέδιο νόμου που διέρρευσε από σελίδες του χώρου μας, γινόταν λόγος για κατάργηση της παραγράφου 2 του άρθρου 86 του ν.4307/2014, χωρίς να αναγράφεται τι θα γίνει με την παράγραφο 3 (επιδόματα) και εάν θα παραμείνουν ως έχουν (δλδ. επαυξημένα μόνο κατά 50%).

- Επίσης στο σχέδιο νόμου που διαβάσαμε, στο άρθρο που αναφέρετο στα αναδρομικά των εν ενεργεία συναδέλφων, γίνεται αναφορά μόνο (!) για όσους αποστρατεύθηκαν από 1-8-2012 έως ...31-12-2016, χωρίς να αποσαφηνίζεται πλήρως (προφανώς εκ παραδρομής) τι θα γίνει και με τους αποστράτους που συνταξιοδοτήθηκαν πριν την ανωτέρω ημερομηνία, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λανθασμένοι συνειρμοί.

Διαβάστε την σχετική επιστολή:
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ