2018-11-06 21:52:27
Φωτογραφία για Απάντηση ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ στον ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ για τα Σκουπίδια: Όχι κ. Βλάχο, αγαπητοί γείτονες Λευκαδίτες δεν θα κάνουμε το τόπο μας χωματερή σας. Έχετε ένα ορεινό όγκο αρκετά μεγάλο. Λύση έχετε. Γιατί δεν την αξιοποιείτε;
       Με μια ανακοίνωση απαντά ο ενεργός πολίτης, καθηγητής Κώστας Τριαντακωνσταντής, στον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Λευκάδας Στάθη Βλάχο, διαμηνύοντας: "Όχι κ. Βλάχο, αγαπητοί γείτονες Λευκαδίτες δεν θα κάνουμε το τόπο μας χωματερή σας. Έχετε ένα ορεινό όγκο αρκετά μεγάλο. Λύση έχετε. Γιατί δεν την αξιοποιείτε;". 

Αναλυτικά ΟΧΙ στη μεταφορά σκουπιδιών απο πουθενά στα ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ

Δεν είμαστε ανάλγητοι. Είμαστε ρεαλιστές. 

         Υπάρχει κανένας που να αμφιβάλλει ότι ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης ήθελε να φτιάξει δεύτερο κύτταρο γιατί θέλει να κάνει τη περιοχή Παλαίρου- Πογωνιάς απέραντο σκουπιδότοπο; 

      Δυστυχώς δεν έχει η Πάλαιρος, Δημοτικούς Συμβούλους, ούτε Πρόεδρο και τοπικούς συμβούλους. Μόνο ο Τριαντακωνσταντής φωνάζει εδώ και χρόνια για αυτό το θέμα και είχα απόλυτο δίκιο.

       Μην δεχτείτε τα σκουπίδια από Πύργο και Αρχαία Ολυμπία τους έλεγα. Ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου. Γέλαγαν και με απέβαλλαν από τη αίθουσα γιατί έκανα θόρυβο. Ο πρώην μαθητής μου κ. Κατσαμπίρης έλεγε, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Είχα όμως δίκιο, γιατί είχα πληροφόρηση. Μετά έφεραν και από το Αίγιο.


        Όταν τους έλεγα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο η Λευκάδα φτιάχνει δέματα. Τα δέματα τα μεταφέρει όπως τα φτιάχνει τους έλεγα. Και θα ζητήσουν αργά ή γρήγορα να τα δεχτεί ο ΧΥΤΑ-χωματερή πολυτελείας. Αυτοί με έλεγαν τρελό του χωριού και γραφικό. 

        Tώρα που δικαιώνομαι σε όλα, τι έχετε να πείτε στους Δημότες, Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας;

      Παραιτήσεις και σπίτια σας. Αρκετά βλάψατε το τόπο. Και να έχετε υπόψη. Δεύτερο κύτταρο δεν γίνεται με τίποτε. -Έτσι δεν είναι Δήμαρχε κ. Aποστολάκη; Ενημερώστε τους Δημότες ποιος "φταίει" που δεν γίνεται. Πείτε την αλήθεια μια φορά. Έστω την ύστατη ώρα. 

       -Όχι κ. Βλάχο, αγαπητοί γείτονες Λευκαδίτες δεν θα κάνουμε το τόπο μας χωματερή σας. Έχετε ένα ορεινό όγκο αρκετά μεγάλο. Λύση έχετε. Γιατί δεν την αξιοποιείτε; 

      Το συμφέρον μας το ξέρουμε καλύτερα από εσάς. Δεν έχετε μόνο εσείς τουρισμό, έχουμε και εμείς. Δεν είμαστε ανάλγητοι. Απλά είμαστε ρεαλιστές. Αγαπάμε το τόπο μας. Δεν έχουμε δικαίωμα αυτή την ομορφιά της φύσης βουνό-πεδιάδα- θάλασσα να τον παραδώσουμε στις επόμενες γενιές ως χωματερή.

            Αν οι δικές μας Δημοτικές Αρχές διαχρονικά και σε βάθος χρόνου έκαναν αυτή τη τεράστια πολιτική ανοησία της δημιουργίας και λειτουργίας του ΧΥΤΑ μέσα στη καρδιά του Δήμου μας, σε μία πύλη εισόδου-εξόδου της Δυτικής Ελλάδας, υπάρχουν κοινωνικές δυνάμεις που θα σταματήσουμε τη παραπέρα υποβάθμιση του τόπου μας. 

     Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη αν έχει πολιτικό ανάστημα να γίνει τοπικό δημοψήφισμα. Και ότι αποφασίσουμε θα το δεχτούμε όλοι.

         Μην ξεχνάτε Δήμαρχε κ. Αποστολάκη ότι η προεκλογική σας δέσμευση στη Πάλαιρο, ήταν ούτε ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ.

Φτάνει η παραπέρα υποβάθμιση του τόπου μας.

Να μην δεχτούμε τα σκουπίδια ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ