2018-11-06 22:36:23
Φωτογραφία για Εύβοια: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι επιχειρηματία και το έκαναν άνω-κάτω! «Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία αλλά αρνήθηκαν να έρθουν»!
Η κλοπή έχει γίνει εδώ και μέρες, ωστόσο η Αστυνομία όχι μόνο δεν εξέδωσε σχετική ανακοίνωση για το συμβάν, αλλά όπως καταγγέλεται, ενώ ειδοποιήθηκε άμεσα το αστυνομικό τμήμα της

περιοχής, οι αστυνομικοί αρνήθηκαν να μεταβούν στο σπίτι, το οποίο έκαναν άνω-κάτω οι άγνωστοι δράστες, όπως θα δείτε και στις εικόνες..

Η κλοπή σημειώθηκε πριν 15 μέρες στο σπίτι του επιχειρηματία Στράτου Παληού, στις Ροβιές Λίμνης, στη Βόρεια Εύβοια.

Δείτε τι καταγγέλει στο EviaZoom.grο επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας, Στράτος Παληός.

«Πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας μου αξίας 6 με 7 χιλιάδες ευρώ και χρήματα δικά μου, περίπου 10.000 ευρώ.

Εγώ ερχόμενος στη βεράντα βλέπω την πόρτα ανοιχτή, παίρνω την αστυνομία τηλέφωνο και μου λένε "δεν ερχόμαστε ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση", εγώ τους λέω θέλω να ρθείτε τώρα εδώ, όχι μου λένε δεν ερχόμαστε, αύριο... Στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης κάλεσα...».


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ.Παληός:

«Αυτοί μάλλον απογευματινή ώρα που φεύγουμε για το μαγαζί μας, δηλαδή από τις 18:00 εως τις 21:00, έσπασαν τον αφαλό της πόρτας και μπήκαν στο σπίτι και το έκαναν άνω -κάτω. 'Εψαξαν όλο το σπίτι, πέταξαν όλα τα ρούχα από τις ντουλάπες, ψάχνανε σε πατάρια, κάτω από κορνίζες. Πήραν τα κοσμήματα της γυναίκας μου αξίας 6 με 7 χιλιάδες ευρώ και χρήματα δικά μου, περίπου 10.000 ευρώ.

Εγώ ερχόμενος στη βεράντα βλέπω την πόρτα ανοιχτή, παίρνω την αστυνομία τηλέφωνο και μου λένε "δεν ερχόμαστε ελάτε αύριο να κάνετε μήνυση", εγώ τους λέω θέλω να ρθείτε τώρα εδώ, όχι μου λένε δεν ερχόμαστε, αύριο... Στο Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης κάλεσα. Υπήρχε περίπτωση να ήταν ακόμη μέσα στο σπίτι και τότε τι θα γινόταν; Δεν θα πρεπε να εξασφαλιστώ και εγώ; Πρέπει να κουβαλάμε όπλα μαζί μας;», λέει ο Στράτος Παληός και συμπληρώνει: «Έγω γίνει στόχος. Είναι η τρίτη φορά που μας κλέβουν, μία φορά στο μαγαζί το είχαν αδειάσει όλο, τους είχαν πιάσει βέβαια τότε ήταν δύο Ρουμάνοι. Πιάσανε πάνω τους πάνω από 25.000 ευρώ και ούτε αυτά μας δώσανε γιατί ο δικαστής έβγαλε απόφαση και λέει δημεύονται...».

ΒΙΝΤΕΟ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ EVIAZOOM.GR

Πηγή: eviazoom.gr
_
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ