2018-11-07 13:05:19
Φωτογραφία για Μάξιμος Μουμούρης: «Ο ''Πρίγκιπας της φωτιάς'' γυρίζεται με κινηματογραφική ματιά»
Από την εξαιρετική σειρά του Alpha και του Θοδωρή Παπαδουλάκη ,«H λέξη που δε λες», που για τον Μάξιμο Μουμούρη ήταν μια ευτυχής συγκυρία, στο καθημερινό φιλόδοξο σίριαλ του Γιώργου Κυρίτση ,«Ο πρίγκιπας της φωτιάς», που προβάλλεται από το Οpen στις 21.00. «Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να συνεργαστώ με τον Γιώργο Κυρίτση, έναν δημιουργό που παρακολουθώ από τις σειρές του, από το “Βέρα στο δεξί”. Αυτή η δουλειά του, λοιπόν, είναι μια ιστορία που ξετυλίγεται αποκαλύπτοντας καλά κρυμμένα μυστικά ανάμεσα σε τρεις οικογένειες και γυρίζεται με κινηματογραφική ματιά και με πολλά εξωτερικά γυρίσματα».

«Φέτος, επιτέλους, η ελληνική τηλεόραση δίνει μια μεγάλη ευκαιρία στην ελληνική μυθοπλασία και οι ηθοποιοί, οι σεναριογράφοι, οι σκηνοθέτες πρέπει να την αξιοποιήσουμε. Το Open πάνω στο θέμα “ελληνικές σειρές” τρέχει σαν άλογο και ξέρω ότι δεν θα κάνει πίσω». 

Ο ηθοποιός μιλά και για τον ήρωά του, τον Λαέρτη, εντάσσοντάς τον στην πραγματικότητα της Ελλάδας του 2018. «Είναι ένας μορφωμένος άνδρας, που παντρεύεται μια πλούσια κοπέλα και με την εμπιστοσύνη του πεθερού του εξελίσσεται στην εταιρεία. Και είναι ικανός. Η μάχη που δίνει είναι όχι για το πώς θα δημιουργήσει μια επιχείρηση, αλλά πώς θα τη διατηρήσει. Αυτό, νομίζω, στις μέρες μας, στην Ελλάδα της κρίσης, είναι το πιο σημαντικό: το πώς θα κρατήσουμε αυτά που μας άφησαν οι γονείς μας και δεν τα πουλήσουμε ή δεν θα τα φάμε».

Espresso

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ