2018-11-08 16:02:20
Φωτογραφία για Το βιογραφικό του νέου Αστυνομικού Διευθυντή Αιτωλίας Ιωάννη Νταλαχάνη
 Ο Ιωάννης Νταλαχάνης είναι ο νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, αναλαμβάνοντας και επίσημα καθήκοντα την περασμένη Δευτέρα στο Μεσολόγγι, διαδεχόμενος τον Αστυνομικό Διευθυντή Ανδρέα Τσαπικούνη, ο οποίος μετακόμισε στην Ασφάλεια Πατρών, ως Διοικητής.

Ο Ιωάννης Νταλαχάνης, υπηρετούσε μέχρι πρότινος ως Διευθυντής, στην Διεύθυνση Αστυνομίας Φωκίδας.

Ποιος είναι ο Ιωάννης Νταλαχάνης:

Ο κ. Νταλαχάνης κουβαλά σημαντική εμπειρία από τις προηγούμενες υπηρεσίες που έχει αναλάβει και θεωρείται ότι θα συνεχίσει με την ίδια επιτυχία τη σημαντική δουλειά του προκατόχου του.

Το βιογραφικό του νέου Διευθυντή

Γεννήθηκε στη Πάτρα του Νομού Αχαΐας, κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1985 και αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1995.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης με κατεύθυνση «Νέες Αρχές Διοίκησης Επιχειρήσεων» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στο «Φαρμακευτικό Marketing» του Τμήματος Φαρμακευτικής και ομιλεί καλά Αγγλικά.


Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελικών Στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Έχει φοιτήσει κατά το εκπαιδευτικό έτος  2013 στην Σχολή Εθνικής Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, όπως το Τ.Α. Ζακύνθου της Δ.Α. Ζακύνθου, το Α.Τ. Τρίπολης της Δ.Α. Αρκαδίας, το Επιτελείο της Δ.Α. Αχαΐας και το Επιτελείο της ΓΕ. ΠΕΡ. Δ.Α. Δυτικής Ελλάδας.

Έχει συμμετάσχει με επιτυχία σε πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις που αφορούν μεταξύ άλλων τις Σύγχρονες Μεθόδους Δημόσιας Διοίκησης, τη Διαχείριση Μεταναστευτικών Ροών και την Καταπολέμηση των Ναρκωτικών.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.

 

Πηγή: sinidisi.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Λιποτάκτης ο Χασάν
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Λιποτάκτης ο Χασάν
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ