2018-11-09 13:03:04
Φωτογραφία για MEDIATOWN: Η αποτυχία του Open, η Χρηστίδου, το φάουλ της Ελεονώρας, χαμόγελα στο Μαρούσι, κρίμα Τόνι, μεταγραφή στο Open, σκέψεις στον ALPHA, ανατροπή στον ΑΝΤ1
     

Εδώ είμαστε και αυτή την εβδομάδα ξανά την Παρασκευή (θα δούμε σε ποια μέρα θα κατασταλάξουμε). Σημασία έχει πως και σήμερα το "Mediatown" έχει πολύ πλούσιο και ενδιαφέρον υλικό. Για πάμε      

Οι πρώτες εντυπώσεις

"Έλα χαμoγέλα" μας λέει η Σίσσυ Χρηστίδου τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, μέσα από τη συχνότητα του "Open". Η παρουσιάστρια είναι αρκετά πιο άνετη και ελκυστική τηλεοπτικά από τα προηγούμενα χρόνια. Βέβαια, πρέπει να αποβάλει την ανασφάλεια που έχει στο κομμάτι της παρουσίασης και να πιστέψει περισσότερο στις δυνατότητές  της κάνοντας ένα βήμα μπροστά, γιατί "καπελώνεται" έντονα από τη φλυαρία του Παύλου Σταματόπουλου που συχνά χάνει το όριο και  ξεχνάει τον ρόλο που του έχει δοθεί.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για μια ακόμη χρόνια παραμένει αδιάφορος ,με άκυρες τοποθετήσεις οι οποίες αποτελούν σημείο σχολιασμού από την ομάδα- που δεν αφήνει τίποτα να "πέσει'' κάτω.


Συμπαθητική η πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Βουλγαράκη  που θέλει χρόνο και χώρο για να δείξει τη δυναμική της  , αλλά τη διάφορα την κάνει  το έξυπνο σχόλιο της Μαίρης Αργυριάδου-που θα πρέπει να της δώσουν περισσότερο χώρο. Η θεματολογία χρήζει βελτίωσης  και πρέπει να δουλευτεί περισσότερο με βάση την παραγωγή νέας πληροφορίας ,ώστε να μην καταναλώνονται σε θέματα που έχουν πολυσχολιαστεί από όλες τις εκπομπές την εβδομάδα που πέρασε και οδηγούν τον τηλεθεατή σε  ζάπινγκ .Στα αρνητικά της παραγωγής είναι το πλατό ,που είναι μέτριας αισθητικής, θυμίζοντας έντονα την ...αισθητική του Έψιλον.

               Απογοήτευση

Το "Κουζίνα για δύο"  είναι η αντιγραφή του επιτυχημένου ‘’Κάτι Ψήνεται’’, με αποτυχημένες   κινήσεις ανανέωσης.  Η επιλογή όλων σχεδόν των ζευγαριών δεν εμφανίζει  κάποιο ενδιαφέρον και δεν υπάρχει καθόλου χημεία μεταξύ τους . Δίνεται η αίσθηση ότι βρέθηκαν τυχαία σε μία κουζίνα και σίγουρα ευθύνη σε αυτό έχει η παραγωγή που δεν επέλεξε "δυνατά" ζευγάρια με χιούμορ.

Η επιτυχία σε τέτοιου  είδους concept  βασίζεται στο έξυπνο σχόλιο του παρουσιαστή και συγκεκριμένα στο σπικάζ. Σε αυτή την περίπτωση, η Αθηναΐς Νέγκα δεν κάνει καν σπικάζ αλλά μια mini παρουσίαση των παικτών που είναι  κάτω του μετρίου. Το κείμενο είναι  αδιάφορο με το σχόλιο να απουσιάζει σε όλο το επεισόδιο. Η σύγκριση με τους Χατζηπαύλου-Χαρισόπουλο είναι εμφανής.

         

   Φάουλ της Ελεονώρας...

Η νέα βραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έχει αισθητική, αλλά θα πρέπει να μην πέφτει συνεχώς σε λάθη. Το πρώτο ήταν το ότι κάλεσε χωρίς κανέναν λόγο την κοπέλα από το "Next top model" με τις πλαστικές ,και πως ο αντίλογος της παρουσιάστριας ήταν ανύπαρκτος.

Το δεύτερο και πιο ισχυρό ήταν ο χειρισμός της στο θέμα του βιγκανισμού, καλώντας τον ηθοποιό Γιώργο Κοψιδά και την ακτιβίστρια Μαρία Αστραδένη Σκούρτα. Η παρουσιάστρια ουσιαστικά έπεσε στην παγίδα να προσπαθήσει να εκθέσει τις δικές της απόψεις μέσα από τα λόγια άλλων, αφού δεν ρώτησε τα βασικά εκείνα ερωτήματα που θα έπρεπε να τεθούν. Αυτό δεν ήταν συνέντευξη και τα social media αντέδρασαν άμεσα και μαζικά σε αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Δεν θα ήταν σωστό στον ίδιο πάνελ να βρίσκεται και κάποιος που έχει αντίθετη άποψη; Δεν θα έπρεπε η Ελεονώρα να παρέμβει σε φράσεις του τύπου "Τρώμε ζώα", που είχαν ξεκάθαρη προπαγανδιστική χροιά; Αλήθεια ,γιατί για ακόμη μία φορά η τηλεόραση έγινε το μέσο που μπορεί κάποιος να μην απασχολεί καθόλου το κοινό ως ηθοποιός, αλλά να έχει αποκτήσει δημοσιότητα μέσω του "εναλλακτικού" τρόπου ζωής; Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται...

                   Τα χαμόγελα στον ΑΝΤ1 και οι τρεις στόχοι...

Τις τελευταίες μέρες γίνεται ιδιαίτερος λόγος για το ποιος είναι εκείνος ο σταθμός που έχει απορροφήσει τους περισσότερους τηλεθεατές του Mega. Είναι ξεκάθαρο πως από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 6.30 το απόγευμα, ο ΑΝΤ1 είναι αυτός που έχει δει μεγάλη άνοδο στην τηλεθέασή του. Η συγκεκριμένη πορεία έχει προκαλέσει κάποια χαμόγελα στα στελέχη του σταθμού, τα οποία αυτή τη στιγμή περιμένουν με αγωνία τρία πράγματα. Πρώτον, πώς θα σταθεροποιηθούν τα νούμερα του "Nomads" μετά την προσθήκη των "Εισβολέων", δεύτερον, το πώς θα σταθεί το "Κάτι ψήνεται" στην απογευματινή ζώνη (υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού μου εμπιστεύθηκε πως ο στόχος είναι το 18%) ,και τρίτον, τα νούμερα του Αρναούτογλου, που θέλουν διακαώς να κερδίσει το "Μετά τα μεσάνυχτα" της Ελεονώρας Μελέτη. 

Τόνι, κρίμα...

Απεύθυνση σε Τόνι Σφήνο: Δεν μπορώ να βλέπω στην τηλεόραση ανθρώπους που υποστηρίζουν ότι δεν βλέπουν τηλεόραση και πως δεν τους αρέσει τίποτα σε αυτήν. Δεν γίνεται να υπηρετείς ένα Μέσο και να το απαξιώνεις. Είναι θεμιτό να μην είναι όλα της αισθητικής σου, αλλά η δήλωση που έκανες πριν λίγες μέρες δεν τιμά έναν παρουσιαστή.

Ας παραχωρήσει, λοιπόν, ο πραγματικά ταλαντούχος σόουμαν τη θέση του σε κάποιον που λατρεύει το  εν λόγω Μέσο. 

Υ.Γ.: Πώς σνομπάρεις μια αισθητική, όταν η εκπομπή σου υπηρετεί ακριβώς αυτή;

                Σκούρα τα πράγματα για την Τσολάκη! 

Δύσκολες μέρες περνάει η Ελένη Τσολάκη στον ALPHA με τα νούμερα τηλεθέασης να προκαλούν σεισμό. Πάμε στην πρώτη είδηση: Ακούγεται έντονα πως ήδη κάποια στελέχη του καναλιού έχουν αρχίσει ανεπίσημα να σχεδιάζουν νέο project για να αντικαταστήσει το "Τι λέει;". Έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες επαφές με κάποια πρόσωπα... 

Ο λόγος που ο πανικός δεν έχει φτάσει στο κόκκινο είναι ότι το υπόλοιπο πρόγραμμα του ALPHA έχει δυναμική, κυρίως από τις 7 το απόγευμα ως τα ξημερώματα. 

Στο "Open" ανοίγουν σαμπάνιες με τον Μουτσινά, με τον ίδιο να διαψεύδει εμπράκτως όσους υποστήριζαν ότι μετά από τόσα κοψίματα θα έπρεπε να βρίσκονται σπίτι τους. Μπράβο του, λοιπόν, παρά το γεγονός πως πρόσφατα άκουσε το όνομα του site μας και...αποχώρησε επιτόπου λέγοντας ένα ξερό "Καληνύχτα".

Δεύτερη είδηση! 

Ο Τζόναθαν Πρόκτερ, managing director του Οµίλου ΑΝΤ1, θέλει διακαώς την επιστροφή της Άλκηστης Μαραγκουδάκη στον ΑΝΤ1, και ο Θοδωρής Κυριακού έχει ήδη εγκρίνει αυτή την επιλογή. Είπαμε και την προηγούμενη φορά πως ο Τζώρτζης Ποφάντης μένει στο κανάλι, όσο η Μαραγκουδάκη εξακολουθεί να βρίσκεται στο "Open". Βέβαια, δεν αποκλείεται να έχουμε την αποχώρησή του από το κανάλι πολύ πριν από όσο νομίζουν οι περισσότεροι...

Τρίτη είδηση!

Άμα φύγει η Μαραγκουδάκη από το "Open", έχει ήδη στρωθεί το χαλί για τη μεταγραφή της...Έλενας Κατραβά, της πρώην συμβούλου ψυχαγωγικού προγράμματος του MEGA.

Τέταρτη είδηση! Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό πως ο ΑΝΤ1 σκέφτεται πολύ σοβαρά να εντάξει στο πρόγραμμα του από το Β μισό το ριάλιτι "Fear Factor". Φαίνεται όμως πως τα σχέδια αυτά για την ώρα παγώνουν, επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ μας την προηγούμενη εβδομάδα που ήθελε το κανάλι του Αμαρουσίου να απομακρύνεται από τα ριάλιτι και να επενδύει σε σόου και μυθοπλασία.

Αυτά και για σήμερα! Εύχομαι να περάσατε καλά διαβάζοντας αυτή τη στήλη. Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά...

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ