2018-11-09 18:37:35
Φωτογραφία για Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν...
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αρμένιου ποδοσφαιριστή Γκεβόργκ Γκαζαριάν.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας πλέον έκανε ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν στην κάμερα του OlympiacosTV.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Θρύλου μίλησε για τους στόχους του με τη νέα του ομάδα, ενώ δεσμεύτηκε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ικανοποιήσει τις προσδοκίες του συλλόγου και των μοναδικών οπαδών του.

«Είμαι πολύ περήφανος που θα παίξω στον Ολυμπιακό και χαρούμενος που θα ανήκω πλέον σε αυτή την ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των οπαδών, της ομάδας και των παικτών», δήλωσε αρχικά ο 26χρονος Αρμένιος.

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, αλλά και τους δικούς του για τη νέα σεζόν, τόνισε:

«Στόχος μου για την ομάδα είναι να πάρει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνει μία καλή πορεία στο Champions League κι εγώ θα κάνω τα πάντα για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του συλλόγου. Δεν θα σκεφτώ μόνο τον εαυτό μου, αλλά και πώς να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».


Ενόψει της συμμετοχής της ομάδας μας στο International Champions Cup το καλοκαίρι, ο Γκαζαριάν δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του:

«Νιώθω υπέροχα σκεπτόμενος αυτές τις αναμετρήσεις κόντρα σε Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρω ότι πάντα πρώτος στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη, ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες αντιμετωπίζει. Ο μοναδικός στόχος είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Τέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδα μας δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα στους οπαδούς μας:

«Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο και θα κάνω τα πάντα, πρώτα απ` όλα μαθαίνοντας τη γλώσσα για να είμαι σε επικοινωνία με τους φιλάθλους, να συζητάω μαζί τους και θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους».

Για να δείτε το σχετικό video πατήστε ΕΔΩ.

http://www.olympiacos.org
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ