2018-11-10 19:15:18
Φωτογραφία για Συναντήσεις του Δημήτρη Αναγνωστάκη με τους Δημάρχους Ερέτριας και Σκύρου
Τους  Δήμους της Ερέτριας και της Σκύρου επισκέφτηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης για τη Στερεά Ελλάδα Δημήτρης Αναγνωστάκης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα ο Δ. Αναγνωστάκης  είχε συνάντηση με τη δήμαρχο Ερέτριας κα Αμφιτρίτη Αλημπατέ με την οποία συζήτησαν ζητήματα σχετικά με την ανάπτυξη της περιοχής, εστιάζοντας στην αξιοποίηση των εγκαταστάσεων στο Πεζονήσι (Νησί των Ονείρων), θέμα  το οποίο απασχολεί έντονα τους δημότες και τη Δημοτική Αρχή.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δήμαρχο Σκύρου κ. Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, με τον οποίο συζήτησαν όχι μόνο τοπικού ενδιαφέροντος θέματα αλλά και για την επόμενη μέρα της Αυτοδιοίκησης στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.  Συζητήθηκαν  όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και διαπιστώθηκε η ταύτιση θέσεων και στόχων. Κοινό όραμα, η ισόρροπη, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς, οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη. Κοινός στόχος, μια Περιφέρεια Υπεροχής και Κοινωνικής Συνοχής.

 

 

Αυτό το εγχείρημα, είναι προφανές, χρειάζεται να στηριχθεί από ένα ευρύτερο αυτοδιοικητικό  μέτωπο, που θα συγκροτήσουν όλες οι δημοκρατικές, προοδευτικές και παραγωγικές δυνάμεις της αυτοδιοίκησης και του τόπου μας.

 

 

Σε αυτή την προσπάθεια ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης και ο Δημήτρης Αναγνωστάκης ενώνουν δυνάμεις και συμπορεύονται.

 

Το Γραφείο Τύπου
_
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ