2018-11-10 23:00:23
Φωτογραφία για Ο Άγγελος φέρνει αλλαγές στην Εθνική ομάδα
Η έλευση του Αγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική αναμένεται να συνοδευτεί με μια σειρά από αλλαγές που δεν θα σχετίζονται μόνο με τις κλήσεις των ποδοσφαιριστών, κάτι που είδαμε στις πρώτες επιλογές του 65χρονου τεχνικού για τα ματς με Φινλανδία και Εσθονία, αλλά και με άλλους τομείς. Αυτές οι διαφοροποιήσεις θα είναι οι εξής:

1. Οπως είναι γνωστό, νέος τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης» θα είναι ο Αγγελος Μπασινάς, αναλαμβάνοντας τη θέση που είχε ο Ζήσης Βρύζας

2. Ο Αναστασιάδης θα φέρει μαζί του δύο ή τρεις συνεργάτες που θα τον πλαισιώνουν, οι οποίοι θα είναι διαφορετικοί από τους βοηθούς του Σκίμπε. Ανοιχτό παραμένει το μέλλον του Κώστα Τσάνα, ο οποίος πρόσφατα είχε ανανεώσει τη συνεργασία του με την ΕΠΟ ως βοηθός του Γερμανού τεχνικού.

3. Στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα υπάρξουν αλλαγές που θα θυμίζουν «εποχή Ρεχάγκελ». Υπενθυμίζεται ότι ο Γερμανός ήταν αρκετά αυστηρός όσον αφορά τα άτομα που θα ταξίδευαν με το αεροπλάνο της ομάδας, αλλά και τα πρόσωπα που θα βρίσκονταν στο ξενοδοχείο που κατέλυε η αποστολή της Εθνικής.


4. Οι αλλαγές δεν αποκλείεται να μεταφερθούν και σε άλλα επίπεδα, με μία πρώτη γεύση να αναμένεται να δοθεί τη Δευτέρα (12/11) κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Αναστασιάδη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

5. H έλευση Αναστασιάδη συμπίπτει, με την όπως όλα δείχνουν, αλλαγή έδρας της Εθνικής που θα μετακομίσει από το ΟΑΚΑ στο Παγκρήτιο. Όμως η αποχώρηση από το ΟΑΚΑ θα γινόταν ακόμα κι αν έμενε ο Σκίμπε.

Πάντως, πρόθεση της ΕΠΟ είναι να βοηθήσει τον 65χρονο τεχνικό να δουλέψει με τον τρόπο που επιθυμεί και ταυτόχρονα να δώσει περισσότερο βάρος στην Εθνική, καθώς αποτελεί τη «βιτρίνα» του ελληνικού ποδοσφαίρου και μπορεί να φέρει αρκετά έσοδα στην Ομοσπονδία.

Πηγή: soccerplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ