2018-11-11 07:43:58
Φωτογραφία για ΓΕΕΘΑ: Διεθνές Συνέδριο Διαχείρισης Κρίσεων και Ασφάλειας  “ΑΘΗΝΑ 2018”
Στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2018 θα διεξαχθεί στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, το 15οΔιεθνές Συνέδριο Διαχείρισης Κρίσεων και Ασφάλειας “ΑΘΗΝΑ 2018’’, με τίτλο “Αποτελεσματική διαχείριση κρίσεων: Μετατρέποντας τον κίνδυνο σε ευκαιρία’’.

Σκοπός του συνεδρίου, το οποίο διοργανώνεται από το ΓΕΕΘΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είναι η ανάλυση των πηγών αστάθειας στο σύγχρονο περιβάλλον διεθνούς ασφάλειας και η διερεύνηση των βέλτιστων πρακτικών στην αντιμετώπιση κρίσεων.

Την πρώτη ημέρα, το συνέδριο θα πραγματευθεί τις προκλήσεις που απορρέουν από τη μετανάστευση, την τρομοκρατία και τις υβριδικές απειλές, καθώς και τη θαλάσσια και ενεργειακή ασφάλεια στη Μεσόγειο, ενώ τη δεύτερη μέρα θα διερευνήσει κρίσιμες πτυχές του πλαισίου διαχείρισης κρίσεων, σε εσωτερικό και διεθνές επίπεδο.  Οι ομιλητές του συνεδρίου είναι υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί και αξιωματούχοι από Διεθνείς Οργανισμούς, καθώς και ακαδημαϊκοί και στελέχη ερευνητικών κέντρων και ινστιτούτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πληροφορίες για το συνέδριο περιέχονται στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ (http://www.geetha.mil.gr/media/athena18 /general.html)
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ