2018-11-12 07:10:28
Φωτογραφία για Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Πέθανε φίλαθλος των “ερυθρολεύκων”
Το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο “Γ. Καραϊσκάκης” πέρασε σε δεύτερη μοίρα κι αυτό γιατί ένας άνθρωπος έφυγε από τη

ζώη.

Μετά το φινάλε του αγώνα στο Φάληρο, ένας φίλαθλος των Πειραιωτών, ο οποίος καθόταν στην κερκίδα πάνω από τη φυσούνα, κατέρρευσε. Οι άντρες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, ενώ και το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού πήγε αμέσως στην κερκίδα, κάνοντας του μαλάξεις, προκειμένου ο άτυχος άνδρας να συνέλθει.

Οι γιατροί ζήτησαν άμεσα φορείο, ώστε ο φίλος του Ολυμπιακού να διακομισθεί στο νοσοκομείο, ωστόσο ο άτυχος άνδρας δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε.

Η ανακοίνωση

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα”. 

Τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του φιλάθλου του Ολυμπιακού εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. “Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τα συλλυπητήρια της στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της σημερινού αγώνα“, αναφέρει η ανακοίνωση του “τριφυλλιού”.


Συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου φίλου του Ολυμπιακού εξέφρασε και η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ. 

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Διούδης

Ο Σωκράτης Διούδης στάθηκε άτυχος του ντέρμπι στο Φάληρο μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού χτύπησε στο κεφάλι, έπειτα από προβολή του Νάτχο κι έμεινε ακίνητος στο χορτάρι.

Όλοι στο “Γ. Καραϊσκάκης” “πάγωσαν, από τους συμπαίκτες του Διούδη στο “τριφύλλι” και τους παίκτες του Ολυμπιακού, μέχρι και τον κόσμο των Πειραιωτών.

Το ιατρικό επιτελείο των “πράσινων” και των “ερυθρόλευκων” μπήκε άμεσα στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο τερματοφύλακα. Η αγωνία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων κι έφυγε όταν άπαντες αντιλήφθηκαν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του παίκτη.

Όταν ο Διούδης συνήλθε, έφυγε με φορείο από το γήπεδο, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να τον χειροκροτεί θερμά. Τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Κώστας Κότσαρης.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, η αξονική του Έλληνα τερματοφύλακα στο νοσοκομείο ήταν “καθαρή” και έτσι θα μείνει μόνο προληπτικά απόψε στο κέντρο υγείας. Περίπου 10 ημέρες αναμένεται να χρειαστεί για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

“Ο Σωκράτης Διούδης υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση στον σημερινό αγώνα και μεταφέρθηκε άμεσα στο ΥΓΕΙΑ. Οι απεικονιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε(αξονική εγκεφάλου και αυχένα, triplex καρωτίδων) ήταν καθησυχαστικές.

Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην α΄νευροχειρουργική κλινική του ΥΓΕΙΑ(θεράπων ιατρός Παναγιώτης Σιούτος)για περαιτέρω παρακολούθηση και αναμένεται αύριο να πάρει εξιτήριο”.

Δείτε φωτογραφίες από τον τραυματισμό του Διούδη και τις αντιδράσεις των παικτών

newsit.gr
_
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ