2018-11-12 07:48:34
Φωτογραφία για Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ : Tι συμβαίνει στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου ;
Τι γίνεται στο τμήμα του αεροδρομίου. Πολλά παράπονα που όλο και συνεχώς αυξάνονται από τους συναδέλφους που υπηρετούν στο Αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου Ελευθέριος

Βενιζέλος.

    Όπως μου καταγγέλλουν οι συνάδελφοι παρότι που η καλοκαιρινή περίοδο πέρασε δεν τους χορηγούνται οι ημερήσιες αναπαύσεις με αποτέλεσμα να έχουν εξαντληθεί εντελώς.

     Μετά λοιπόν την εξουθενωτική καλοκαιρινή περίοδο με το φιλότιμο να περισσεύει αφού όλοι έβαλαν πλάτη έτσι ώστε να μην εκτεθεί η χώρα μας ,φτάσαμε αισίως στο μήνα Νοέμβριο και αντί το προσωπικό να ξεκουραστεί δουλεύει πλέον με εντονότερους ρυθμούς.

     Επικοινώνησα άμεσα με τον ταξίαρχο του αεροδρομίου που όπως μου είπε είχε την αίσθηση ότι ξεχρεώνονται οι ημερήσιες αναπαύσεις που ήδη είχαν συσσωρευτεί από το καλοκαίρι.

     Εγώ θα πω ότι τα πόστα που δημιουργούνται συνεχώς σε συνάρτηση με τα μέτρα τάξης κάνουν αδύνατη την χορήγηση των ημερήσιων αναπαύσεων με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα να μην έχουν τη δυνατότητα να έχουν ιδιωτική ζωή.


    Επιπροσθέτως το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα έχει αποψιλωθεί από βαθμοφόρους όπως άλλωστε συμβαίνει και με το τμήμα διαβατηριακού ελέγχου του αερολιμένα .

     Αν άμεσα δεν επιλυθούν τα παραπάνω ζητήματα και κατά προτεραιότητα αυτό που έχει να κάνει με την καταβολή των ημερήσιων αναπαύσεων θα προβούμε σε διαμαρτυρία έξω από το Α.Τ. Αερολιμένα .

Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ