2018-11-12 13:00:14
Φωτογραφία για Ο Ατρόμητος μπορεί να ονειρεύεται ό,τι θέλει
Μπορεί να ονειρεύεται ό,τι θέλει. Ο Ατρόμητος έχει ομαδάρα και το απέδειξε και στο ΟΑΚΑ βγάζοντας νοκ-άουτ την πρωταθλήτρια ΑΕΚ, με δύο χτυπήματα στο φινάλε του αγώνα. Το «αστέρι» είχε σχέδιο, τύχη και ουσία. Πήρε ένα τεράστιο «διπλό» και το πανηγύρισε έξαλλα. Οι φωνές των ποδοσφαιριστών στα γκολ διαπέρασαν όσους παρευρίσκονταν στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι.

Την αρχή έκανε ο Σπύρος Ρισβάνης με κεφαλιά στο 88’ ύστερα από κόρνερ του Γιαννούλη και ο συνήθης ύποπτος Ευθύμης Κουλούρης αποτελείωσε την Ενωση στις καθυστερήσεις, αφού προηγήθηκε αντεπίθεση και συνδυασμός για σεμινάριο πριν παραλάβει την μπάλα και την στείλει στα δίχτυα του Μπάρκα. Ο μαέστρος Νταμίρ Κάναντι διάβασε πολύ σωστά το ματς, διαφοροποίησε τη στρατηγική του και έκανε ματ στον αντίπαλο, όσο το ματς πλησίαζε στο τέλος ποντάροντας στην κούραση του και στο ότι ρίσκαρε για να φτάσει στο γκολ. Για 80 λεπτά, η ομάδα του περίμενε στο μισό γήπεδο και έκλεινε άψογα όλους τους χώρους με φοβερές αλληλοκαλύψεις
. Η παρουσία και τρίτου μέσου του Σάκιτς ήταν ένα από τα μυστικά της εξαιρετικής ανασταλτικής λειτουργίας. Οι Μπουσούλατζιτς και Μάντσον πιστοποίησαν πως έιναι οι κορυφαίοι κεντρικοί μέσοι του πρωταθλήματος και το δίδυμο της άμυνας Χατζιησαΐας και Ρισβάνης έκανε εκπληκτικό παιχνίδι. Το παραπάνω καρέ, μαζί με τον μαχητή Κουλουρη και τον Μπρούνο του δευτέρου ημιχρόνου έδωσαν στον Ατρόμητο μία μεγάλη νίκη, ακολουθώντας πιστά το πλάνο του Αυστριακού τεχνικού. Η είσοδος του Ενσικουλού αντί του Ουγκράι που είχε αδειάσει από δυνάμεις έκανε και πιο επικίνδυνο επιθετικά τον Ατρόμητο Χρειάστηκε και η τύχη όταν η μπάλα στις τρεις καλύτερες ευκαιρίες της ΑΕΚ σταμάτησε στο δοκάρι (με τον Μάνταλο στο 21’, τον Μπακάκη στο 36’ και τον Μπακασέτα στο 65’). Αν ο Ατρόμητος έχει πενηνταρίσιες διαιτησίες, όπως αυτή του Διαμαντόπουλου από την Αρκαδία, θα επαναλάβουμε ότι μπορεί να ονειρεύεται μεγάλα πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα. 

Πηγή: atromitistas.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ