2018-11-12 22:34:22
Φωτογραφία για ΑΝΑΣΑ: Θωμάς Κατσαμάκας: ¨Πρωταρχικός λόγος για αυτόν που θέλει να λέγεται συνδικαλιστής είναι να μάχεται με όλη του δύναμη για να επιλύσει κάθε πρόβλημα που βρεθεί στο διάβα σου!!!
Παραθέτουμε άρθρο του Θωμά Κατσαμάκα, από τον Συνδυασμό ΑΝ.Α.Σ.Α.

Συνάδελφε ,βρίσκεσαι καθημερινά σε έναν αγώνα επιβίωσης! Σκοπός σου είναι η υπεράσπιση και προστασία κάθε πολίτη! Χωρίς καμία διάκριση στον χρόνο ,στον τόπο, ακόμα και όταν οι συνθήκες είναι ενάντια στο έργο σου! Εσύ μένεις προσηλωμένος στο καθήκον σου. Ακόμα κ όταν καταπατούνται τα δικαιώματα σου εσύ αρνείσαι επίμονα να αποχωρήσεις από την μάχη! Μένεις με ότι μέσα έχεις, με οτι δυνάμεις σου έχουν απομείνει, κάνοντας αυτό που πρέπει! 

Πρωταρχικός λόγος για αυτόν που θέλει να λέγεται συνδικαλιστής είναι να μάχεται με όλη του δύναμη για να επιλύσει κάθε πρόβλημα που βρεθεί στο διάβα σου! Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε στις πλάτες μας με υπευθυνότητα κ προσήλωσή, το βάρος κ να σταθούμε στο πλάι σου! Συνάδελφε σταμάτα να υποκύπτεις σε ψεύτικες υποσχέσεις !

Αυτός είσαι εσύ, που θα αποφασίσεις για το ποιος θα πρέπει να σταθεί δίπλα σου, και να πολεμήσει, για κάθε Δικαίωμα σου! Δώσε μας την δύναμη σου !14-15-16 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ Να υπερασπιστούμε κάθε δικαίωμα, κάθε συναδέλφου! Γιατί, αυτό που μας ξεχωρίζει σαν ανθρώπους είναι η αγάπη μας για τον συνάδελφο!

Με εκτίμηση Θωμάς Κατσαμακας (Υ.Δ.Ν/Τ.Δ.Ν. Ν.Α)
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ