2012-06-08 13:47:04
Φωτογραφία για Ροβέρτος Σπυρόπουλος: Κανονικά οι συντάξεις του Ιουνίου
Οι συντάξεις του Ιουνίου θα καταβληθούν κανονικά διαβεβαίωσε ο διοικητής του ΙΚΑ, κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, μιλώντας στο BriefingNews.

«Με ιδιαίτερο κόπο, και μετά από συστηματική εφαρμογή μέτρων κατοχύρωσης των εσόδων και μείωσης των δαπανών, φαίνεται ότι είναι εφικτή η απρόσκοπτη καταβολή των συντάξεων και τον μήνα Ιούνιο» τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος στο BriefingNews και συνέχισε λέγοντας:

«Για την κατοχύρωσης αυτής της προοπτικής, βέβαια ιδιαίτερο ρόλο έπαιξε η επιτυχής εφαρμογή του προγράμματος είσπραξης παλαιών οφειλών, και η εξοικονόμηση η οποία γίνεται σε μηνιαία βάση στις δαπάνες συντάξεων με την κατάργηση δέκα χιλιάδων περίπου συντάξεων που απέφερε η απογραφή του 2011».

Όπως ανακοίνωσε το ΙΚΑ, οι εισπράξεις του Μαΐου 2012 είναι αυξημένες κατά 13,04% σε σχέση με τον Απρίλιο κυρίως λόγω των τρεχουσών και των καθυστερούμενων εισφορών, την εντατικοποίηση των ελέγχων αλλά και την ένταξη 100 χιλιάδων επιχειρήσεων στις ισχύουσες ρυθμίσεις παλαιών οφειλών. Σε σχέση με πέρσι τον Μάιο είναι μειωμένες κατά 7,6%

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα αναλυτικά στοιχεία που παρουσιάζονται διαμορφώνουν τις προϋποθέσεις καταβολής των συντάξεων.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η «κομπίνα» κόστισε 15 χρόνια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η «κομπίνα» κόστισε 15 χρόνια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ