2018-11-13 10:27:07
Φωτογραφία για Απίστευτες δηλώσεις της Κ.Παπακώστα: «Δικαίωμα του Ρουβίκωνα να ζητά την ταυτότητα των αστυνομικών - Οι αστυνομικοί να αυτοπροστατεύονται» [Βίντεο]
ΝΔ: «Nα αλλάξει και τον τίτλο της σε υφυπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα» !!

Την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε τα όσα ανέφερε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα στον τηλεοπτικό σταθμό Open αναφορικά με τα τελευταία περιστατικά βίας κατά αστυνομικών.

Η κ. Παπακώστα διέψευσε τις καταγγελίες των αστυνομικών για έλλειψη εντολής για τη σύλληψη των δραστών κατά τη σημερινή επίθεση έξω από το Εφετείο, ενώ κάλεσε τους αστυνομικούς «να προστατευθούν μόνοι τους».

 Παράλληλα, η κ. Παπακώστα ανέφερε πως οι αντιεξουσιαστές φορούσαν κράνη γιατί απλά είναι δικυκλιστές και θέλουν να προστατευθούν όταν οδηγούν, ενώ δήλωσε πως η «δράση γεννά αντίδραση», ενώ δήλωσε πως «οι συλλογικότητες είναι λογικό να επιτίθενται σε αστυνομικούς, καθώς ενοχλήθηκαν από την πολιτική βούληση του κράτους για την αντιμετώπισή τους»!

Ταυτόχρονα, αναφορικά με τον Ρουβίκωνα, η κ
. Παπακώστα επιτέθηκε στην ακαδημαϊκή κοινότητα για την παρουσία της ομάδας στην Φιλοσοφική, ενώ για το περιστατικό με τους ελέγχους ταυτότητας σε αστυνομικούς στου Ζωγράφου δικαιολόγησε πλήρως τα μέλη του Ρουβίκωνα, αναφέροντας πως «ήταν δικαίωμα τους, ως πολίτες, να ζητούν από αστυνομικούς τις ταυτότητές τους, καθώς περιφρουρούσαν τον χώρο τους και θεωρούσαν πως θα τους επιτεθούν»!

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει:

«Μετά τις απίστευτες δηλώσεις της κ. Κατερίνας Παπακώστα που έσπευσε να δικαιολογήσει όχι τους αστυνομικούς, αλλά τους μπαχαλάκηδες που τους έκαναν έλεγχο ταυτότητας, της προτείνουμε να αλλάξει και τον τίτλο της σε υφυπουργό Προστασίας του Ρουβίκωνα».
eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ