2018-11-13 18:12:38
Φωτογραφία για KMSpico : εργαλείο για να ενεργοποιήσετε μόνιμα οποιαδήποτε έκδοση των Windows ή του Microsoft Office μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Το KMSpico είναι το πιο επιτυχημένο, συχνά ενημερωμένο και 100% καθαρό εργαλείο για να ενεργοποιήσετε μόνιμα οποιαδήποτε έκδοση των Windows ή του Microsoft Office μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Το "KMS" (Key Management Service) είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τη Microsoft για την ενεργοποίηση του λογισμικού. Αυτό που κάνει το KMSpico είναι να αντικαταστήσει το εγκατεστημένο κλειδί με ένα κλειδί άδειας, να δημιουργήσει μια προσομοιωμένη παρουσία ενός διακομιστή KMS στο μηχάνημά σας (ή σε προηγούμενες επαναλήψεις του λογισμικού, να αναζητήσει διακομιστές KMS online) και να αναγκάσει τα προϊόντα να ενεργοποιηθούν ενάντια σε αυτό. Η ενεργοποίηση του KMS διαρκεί μόνο 180 ημέρες, μετά από την οποία πρέπει να ενεργοποιηθεί ξανά. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας το KMSpico, δημιουργείται μια υπηρεσία ενεργοποίησης η οποία εκτελεί δύο φορές την ημέρα για να επαναφέρει αυτόν τον μετρητή.


Ο παρακάτω πίνακας συνοψίζει τις εκδόσεις προγραμμάτων (λογισμικό) που υποστηρίζει ο ενεργοποιητής.

Πώς να εγκαταστήσετε το KMSpico:

1) Κατεβάστε το πρόγραμμα από Εδώ

2) Μεταβείτε στο κουμπί Έναρξη και κάντε κλικ στο KMSpico. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes) εάν σας ζητηθεί το παράθυρο ελέγχου λογαριασμού χρήστη θα δείτε την παρακάτω οθόνη (αριστερά). Ανάλογα με τα προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, το εικονίδιο θα ανιχνευθεί αυτόματα στο λογισμικό και θα εμφανιστεί το κόκκινο κουμπί.

3) Αν μόλις εγκαταστήσατε το λειτουργικό σύστημα από φρέσκο, πατήστε το κόκκινο κουμπί για να ξεκινήσει η διαδικασία ενεργοποίησης.

4) Αν πρέπει να ελέγξετε την κατάσταση ενεργοποίησης, κάντε κλικ στην καρτέλα Tokens και κάντε κλικ στο μπλε τετράγωνο με μεγάλο "I" σε αυτό (δεξιά οθόνη παραπάνω). Αυτό θα δείξει την έκδοση του συστήματός σας καθώς και την κατάσταση ενεργοποίησης.

5) Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη και να κάνετε δεξί κλικ στον υπολογιστή και να επιλέξετε Ιδιότητες, στην οθόνη θα εμφανιστεί επίσης η κατάσταση ενεργοποίησης.

Έχετε τελειώσει και το σύστημα ενεργοποιήθηκε με επιτυχία. Μπορείτε να απολαύσετε όλες τις λειτουργίες του συστήματος τώρα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ