2012-06-08 14:09:02
Φωτογραφία για Ένα μόνο στιγμιότυπο, ολόκληρη η σύγχρονη Ελλάδα!
Χίλιες λέξεις δεν μου φτάνουν για να περιγράψω αυτή την εικόνα! Άνθρωποι με πεθαμένα αντανακλαστικά από τη μία, άνθρωπος με ανεξέλεγκτα αντανακλαστικά από την άλλη. Ο δε Παπαδάκης, μου θυμίζει εμένα όταν μπλέκεται σε καυγά ο σκύλος μου! Του φωνάζω από μακριά, μην με πάρει καμιά ξανάστροφη δαγκωνιά!

«Του έκανε έτσι με την εφημερίδα..να πως κάνουμε συνήθως..».. χθεσινή περιγραφή Δελατόλα στον Ευαγγελάτο.

Ότι την ξυλοφόρτωσε ή τη γρονθοκόπησε ο «πως τον λένε να δεις»… είπαν διάφοροι άλλοι παραθυράκιδες-κλειδαροτρυπάκιδες!

Με πρωτοφανή ηρεμία αναφέρθηκε η Δούρου στο θέμα, μιλώντας στην Τρέμη, με στεγνά μαλλιά και δίχως να κοπανάει το γραφείο!

Τα πολιτικά κόμματα καταδίκασαν το γεγονός, βεβαίως βεβαίως. Ενώ το κόμμα-συμμορία-οργάνωση-υποκατάστατο αστυνομίας του Λιάκου έβγαλε μια ανακοίνωση, στην οποία υπήρχε νοητό υστερόγραφο το οποίο έλεγε: «Υσ. Και λίγες της έριξε!»


Σύσσωμη η δημοσιογραφική κοινότητα θυμήθηκε ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση-συμμορία με τον παλιοφούρναρη Παπαδάκη να μένει «Προκόπης» από την έκβαση της συζήτησης..

Όταν ανακατεύεις το λάδι με τη φωτιά θα φας και μερικές και το ξέρεις, αλλά τα νούμερα πολύ εμίσησαν, την τηλεθέαση ουδείς!

Μέσα σε όλα αυτά η Άννα απαρνήθηκε την εταιρία της για να ασχοληθεί με την πολιτική, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ συνδιαδήλωσε στα Σκοπιά με Σκοπιανούς-ταξικούς αδερφούς, ο Σαμαράς μοίραζε πίτσες κι ο Τατσόπουλος κάνει κήρυγμα για το ξέσπασμα Λιάκου!

Ο Βενιζέλος απαντά «Τράτζικ» στο «έχεις ξεφύει» του Τσίπρα και η Λιάνη ανακράζει «Ομορφάντρας» στις κάμερες, τη στιγμή που ο καραγκιόζης κι ο κοπρίτης βρίσκουν στο Γερμανό ό,τι τραβά η περδικούλα τους!

Κάπου εκεί στην εξέδρα, ο Ράμφος αποφαίνεται ότι οι Έλληνας είναι ψυχοπαθής κι ο Γιουσαφάτ αποδίδει το πρόβλημα στη συγκολλητική σχέση που έχει με τους γονείς του και δη με τη μαμά!

Μπροστά από το video wall οι ανθέλληλες Ευρωπαίοι που είναι όλοι Έλληνες ψυχαγωγούνται ΤΖΑΜΠΕ, παρακολουθώντας το BIG EUROPEAN BROTHER, στοιχηματίζοντας όλα τους τα ΦΡΑΝΚΑ στην Ελλάδα, ως τον πρώτο παίκτη που θα αποχωρήσει πρώτος από το reality show!

Μέσα στο show τα παιχνίδια είναι μοιρασμένα ως εξής: 1.500.000 ψάχνουν για δουλειά. Πόσες χιλιάδες ψάχνουν στα σκουπίδια. Πόσες χιλιάδες μεταναστεύουν. Πόσες χιλιάδες αυτοκτονούν. Οι υπόλοιποι παίζουν κλέφτες κι αστυνόμους, μοριοδοτώντας τον πολίτη που θα παίξει καλύτερα τον αστυνόμο και θα πετύχει να εκτελέσει τον στόχο του νύχτα κι από μακριά!

Να μου ζήσεις Ελλάδα, κι όλοι οι βουλευτές σου με τα αυθαίρετά τους όλοι στις ακρογιαλιές τους. Με τους χριστιανούς σου που κάνουν νηστεία κι ό,τι περισσεύει ..στέλνουν στην Ελβετία!

Καληνύχτα Ελλάδα, σου μιλάει ο Nivo..όλα σου τα λέω, τίποτα δεν κρύβω. Πολύ σε υποτίμησες, εγώ μονάχα λίγο.

pinelopi--pinelopi.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ