2018-11-14 19:45:13
Φωτογραφία για Από ''του ομογενή'' πήγαμε στο ''παρόν''!
Κατά καιρούς ,η ελληνική τηλεόραση, πέραν του άθλιου από άποψης ποιότητας προγράμματός της, που δυστυχώς βρίσκει ανταπόκριση στο κοινό, μας έχει...πετάξει τα μάτια έξω και με άλλο τρόπο.

Τα παραδείγματα είναι πολλά, που αν τα βάζαμε κάτω θα γράφαμε μέχρι να μας μπει το 2019!

Αναφέρομαι ασφαλώς στα τραγικά και κυρίως εξόφθαλμα γραμματικοσυντακτικά λάθη που κοσμούν τα σουπεράκια σε εκπομπές και Δελτία! Η βιασύνη εκεί στα κοντρόλ και η απροσεξία κυριαρχούν ,όμως, παράλληλα, άνθρωποι είμαστε ,οπότε και η βιασύνη και η απροσεξία συγχωρούνται και διορθώνονται.

Εκείνο που δεν συγχωρείται είναι η ΑΓΝΟΙΑ. Και για δικό μας κακό, εκείνη υπερτερεί των παραπάνω. Μετά ,λοιπόν, του ''ομογενή'', που πριν λίγες μέρες έδινε κι έπαιρνε σε ΟΛΑ τα κανάλια κι ΟΛΑ τα έντυπα, με αφορμή τη δολοφονία Κατσίφα, ήρθε ο ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί να δώσει ''το παρόν'', και να (μου) δώσει πάλι τροφή να...εκραγώ.


Όχι, δεν μου φταίει ο ΑΝΤ1 ούτε φυσικά είναι εκεί το πρόβλημα. Ο ΑΝΤ1 και το ''Πρωινό'' ,ήταν απλά μια ακόμη κακή αφορμή για να ξαναμιλήσουμε σήμερα για την αμορφωσιά που στοιχειώνει την έρμη ελληνική tv. Γιατί ,πιστέψτε με, το κάθε λάθος που πετάγεται στην οθόνη, έχει τη δική του βαρύτητα, και κυρίως το κάθε λάθος φανερώνει ,εκεί που πρέπει, το αν έγινε...βιαστικά ή αν έγινε επειδή...''δεν βαριέσαι, έτσι το 'μαθα να το γράφω!'' .

Και το ''παρόν'' ,μου δείχνει πως ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Και του ''ομογενή'' το ίδιο.

Και το σίριαλ αυτό θα δίνει...το παρών με μεγάλα νούμερα και στο μέλλον!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ