2018-11-15 10:20:25
Φωτογραφία για ΓΕΣ: Επιστημονική Εκδήλωση στο Πλαίσιο της Συνεργασίας με την Εταιρεία ΑΚΟΣ στη ΛΑΕΔ
 Τη Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε επιστημονική εκδήλωση με την ονομασία «Movember, ένα κίνημα γένους αρσενικού», στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), στην Αθήνα.

Η επιστημονική αυτή εκδήλωση, εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων που συνδιοργανώνει ο Στρατός Ξηράς με τη Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα Εταιρεία «ΑΚΟΣ: Θεραπεία σώματος και ψυχής», στο πλαίσιο της μεταξύ τους συνεργασίας. Η εκδήλωση αποσκοπούσε στην ανάδειξη της σημασίας της 

πρόληψης στους άνδρες, οι οποίοι καλούνται να θέσουν ως προτεραιότητα την προάσπιση της υγείας τους, εγκαταλείποντας τις βλαβερές συνήθειες και υιοθετώντας έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Η εκδήλωση, στην οποία ομιλητές ήταν έγκριτοι Έλληνες επιστήμονες και αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι, περιλάμβανε εκτός από παρουσιάσεις και συζήτηση με το κοινό.

Οι δράσεις συνεργασίας με φορείς υγείας, θα συνεχιστούν αμείωτα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους Μέριμνας Προσωπικού, με στόχο την ενημέρωση και την εκπαίδευση του έμψυχου δυναμικού μας, σε θέματα που αφορούν στην προστασία του πολυτιμότερου αγαθού, της υγείας του.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ