2018-11-15 17:45:26
Φωτογραφία για Ποινική δίωξη και προθεσμία για τα μέλη του διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης
Ποινική δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, ασκήθηκε σε βάρος των 3 συλληφθέντων που φέρονται ότι συμμετείχαν σε διεθνές κύκλωμα

ναρκωτικών.

Η σύλληψη τους έγινε από την ΕΛΑΣ με την συνδρομή των πληροφοριών της DEA.

Οι τρεις άνδρες, οδηγήθηκαν ενώπιον της 3ης ειδικής ανακρίτριας, όπου όμως ζήτησαν προθεσμία για να ενημερωθούν για την δικογραφία και θα απολογηθούν την ερχόμενη Δευτέρα.

Κατά πληροφορίες οι δύο εξ’ αυτών επικαλέστηκαν το δικαίωμα της σιωπής ενώπιον των αστυνομικών, ενώ ο τρίτος, γιος γνωστής αστρολόγου, αρνήθηκε τις σε βάρος του κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι συνεργαζόταν με τον έμπορο αυτοκινήτων και ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για κλείσει μία δουλειά μεταφοράς κακάο. Στο ταξίδι του στην Λατινική Αμερική, άνθρωποι της εταιρίας κακάο τού ζήτησαν να φωτογραφίσει ένα σκάφος και να παραδώσει τις φωτογραφίες σε έναν Αλβανό στην Ελλάδα. Επιπλέον τού ζήτησαν να τους βρει και έναν σκίπερ αλλά και δικηγόρο για να τους φτιάξει ελληνικά χαρτιά.


Όπως ωστόσο υποστηρίζει, με την επιστροφή του στην χώρα μας αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και πως το σκάφος δεν προορίζεται για την μεταφορά κακάο, αλλά ναρκωτικών και άρχισε σιγά σιγά να απομακρύνεται από τους ανθρώπους της εταιρίας. Το ίδιο φέρεται να του είπε και ο έμπορος αυτοκινήτων και συγκατηγορούμενος του. Όταν όμως άρχισε να απομακρύνεται ξεκίνησαν οι απειλές σε βάρος του απο το Εκουαδόρ. Κατά πληροφορίες και ο έμπορος αυτοκινήτων αρνείται τις κατηγορίες, αλλά επιφυλάχθηκε να μιλήσει ενώπιον της ανακρίτριας.

iefimerida.gr 
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ