2012-06-08 14:50:37
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ!
Τα έχουμε ήδη πει. Έλλειψη πολιτικού λόγου και νοοτροπίας. Το περιστατικό του Αντ1, ήταν το επισφράγισμα.

Νομίζω οτι πουλάνε τους ψηφοφόρους τους με όλα αυτά.

Δημήτρη Σωτηρόπουλε, μάλλον ήξερες τι ήταν η Χρυσή Αυγή, όπως το ήξερα και 'γω και πριν τις εκλογές. Παραδέχομαι όμως, πως είχα πιστέψει οτι η σταθερότητα στις θέσεις τους, θα μπορούσε να εκφραστεί και πολιτικά. Φαίνεται όμως οτι Χρυσή Αυγή = τραμπουκισμός. Δεν τον καταδικάζω γενικώς. Ούτε έγινα αντιφασίστας, σαν κάποιες κλαμμένες αδελφές που εξεγείρονται κατά τις "φασιστικής" βίας. Δεν ταιριάζει όμως στην πολιτική.Είναι σαν να ρίχνεις μπουνιές στον καπνό για να τον διώξεις, ενώ αρκεί ένα φύσημα. Ήλπιζα να δω τις ιδεολογικές απόψεις, να μετουσιώνονται σε πολιτικές πράξεις και όχι αυτή την παντελή έλλειψη προσαρμοστικότητας και ισσοροπίας. 

Ήλπιζα, διότι πιστεύω οτι η παρουσία της Χρυσής Αυγής στην πολιτική, θα έδινε ισχυρό χτύπημα στο κομματικό κατεστημένο του κοινοβουλίου και θα χάλαγε την πιάτσα του ΚΚΕ και του Συριζα, οτι θα φανέρωνε τον ρόλο τους, όπως και αυτόν του ΛΑΟΣ, πράγμα που δρομολογήθηκε, με την αδυναμία του τελευταίου να "πιάσει" το 3%. Ομολογώ οτι θαμπώθηκα και από τον βρώμικο πόλεμο των ΜΜΕ, εναντίον τους.


Αρχίσαν όμως να εμφανίζονται συμπτώματα κομματικού φανατισμού τα οποία επισκίασαν τις κατά τ'άλλα πατριωτικές τοποθετήσεις τους, για να φτάσουμε στα σημερινά. Δεν πιστεύω οτι όσοι είναι πραγματικοί εθνικιστές θα έχουν ξανά σχέση με τη Χρυσή Αυγή.

Αυτή η ιστορία, είναι δυσάρεστη, αλλά απαραίτητη για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα. Έγραψα πρόσφατα οτι η Χρυσή Αυγή είναι ανεξάρτητη από συμφέροντα και οτι πρέπει να κριθεί για τις ικανότητές της στην πολιτικη, τις οποίες δοκιμάζει για πρώτη φορά. Να λοιπόν που ενώ πέρασε τις πρώτες εξετάσεις, κόπηκε στις δεύτερες.

Καλή συνέχεια,

Π.Δ

Δυο σχόλια στο παραπάνω μήνυμα αναγνώστη:

- Με τα σημερινά, η Χ.Α πέτυχε (!!!) να αυξήσει τη συσπείρωση των αριστερών γύρω από Σύριζα και Κκε! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

- Αλήθεια, ισχύει η βουλευτική ασυλία ή όχι; Αν θυμόμαστε καλά, όλοι οι βουλευτές της Χ.Α είχαν πει προεκλογικά ότι παραιτούνται από αυτήν. Διαφωτίστε μας. 

πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/06/blog-post_94.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ