2018-11-15 18:20:20
Φωτογραφία για Χριστίνα Αλεξανιάν: Όσα λέει για την επιστροφή του ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ...
Όπως έγινε γνωστό, η θρυλική σειρά του Mega, Λόγω Τιμής, επιστρέφει μετά από τόσα χρόνια στις οθόνες μας, και οι συντελεστές συμφώνησαν με τον ALPHA.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν μιλά στο Down Town για την επάνοδο Πώς νιώθει γι’ αυτή την επιστροφή;  

«Πολλή συγκίνηση! Τα παιδιά που είχαμε ξεκινήσει τότε ήμασταν φίλοι και οι περισσότεροι συμμαθητές από τη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η σεναριογράφος της σειράς, είχε αποτυπώσει τις αγωνίες, τα όνειρα ,και την εφηβεία μιας παρέας με την οποία είχε ταυτιστεί όλο το τηλεοπτικό κοινό τότε. Η σκηνοθεσία ήταν του Λάμπη Ζαρουτιάδη. Η παρέα αυτή είχε αλήθεια και αυθεντικότητα. Όταν βρεθήκαμε για το trailer, ήταν για μας σαν reunion σχολείου. Οι αγκαλιές μας ήταν ζεστές, όπως τότε».

«Η ιδέα να επιστρέψει το Λόγω Τιμής ήρθε κατόπιν προτροπής του κόσμου. Τα χιλιάδες views του trailer το αποδεικνύουν! Το κοινό, όπως κι εμείς, αναρωτιέται τι απέγιναν αυτά τα παιδιά στην ενηλικίωσή τους. Πώς μετρήθηκαν με την κρίση που βιώνουμε όλοι και ποιοι απ’ αυτούς μπόρεσαν να σταθούν στα πόδια τους. Άρα, δεν μιλάμε για ένα remake, μιλάμε για την εξέλιξη των ηρώων».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ