2012-06-08 14:54:17
Φωτογραφία για ΠΑΥΛΙΔΗΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣ
Ο πρώτος τελικός του Ολυμπιακού με τη Βουλιαγμένη για την τελική φάση των πλέι οφ της Α1 πόλο γυναικών, θα διεξαχθεί αύριο στις 19:00 στο κολυμβητήριο του Λαιμού, αφού ο ΝΟΒ έχει το πλεονέκτημα έδρας.

«Δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση καθώς έχουμε χάσει πολλές προπονήσεις εξαιτίας της απουσίας των επτά διεθνών πολιστριών μας, που έλειπαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Όμως, η διάθεσή μας να υπερασπιστούμε τον τίτλο είναι μεγάλη. Σαφώς και θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες και ελπίζω να ανταποκριθούμε όσο καλύτερα γίνεται. Ο πρώτος τελικός θα είναι καθοριστικός για τη συνέχεια» δηλώνει στο www.olympiacos.org ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης και ερωτηθείς που θα κριθούν τα παιχνίδια απαντά:

«Συνήθως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στα ποσοστά των ομάδων στον παίκτη παραπάνω και στον παίκτη λιγότερο. Επίσης σημαντικό ρόλο έχουν οι τερματοφύλακες καθώς είναι οι βασικοί παίκτες που κατευθύνουν την αμυντική λειτουργία. Γενικά υστερούμε σε εμπειρία αλλά νομίζω ότι έχουμε λίγο παραπάνω ενθουσιασμό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ