2018-11-16 07:10:19
Φωτογραφία για Θέμης Καλαμάτας: Όταν όλοι γνωρίζουν την αλήθεια, όλοι μαζί οφείλουν  να αντιδρούν
Οι όροι της κανονικής ζωής είναι σκληροί και όλες οι αρχές παραβιάζονται πλην μίας.

Αυτή που με μαθηματική ακρίβεια ισχύει πάντα κι έχει να κάνει με τους ευεργετηθέντες αχάριστους.

Ας δούμε όμως τα πράγματα ρεαλιστικά. Αν ο Αγώνας περιέλθει σε χέρια αδύναμα κι άτολμα για να κρατούν μεγάλα λάβαρα κι όρθιες Σημαίες.

Αν ο Συνδικαλισμός περιέλθει στην Διοίκηση όπως επί ένα ολόκληρο χρόνο έχουν γίνει σχέδια επί χάρτου για να συμβεί. Η κατεύθυνση ψήφου από Ανώτερους προς κατώτερους Αξιωματικούς πιστεύω ότι δεν ταιριάζει στους κανόνες της Δημοκρατίας.

Αν οι επερχόμενες κρίσεις του Ιανουαρίου περάσουν μέσα από τον Συνδικαλισμό του Νοτίου Αιγαίου όπως ισχυρίζονται κάποιοι αδαείς για ίδιον όφελος ( Εκλογές Νοεμβρίου για την Ένωση Αξιωματικών Νοτίου Αιγαίου).

 Αν ο ίδιος ο Γενικός όπως αποδεδειγμένα ισχύει δείχνει να  απασχολείται με τους φίλους του υποψήφιους ανατροφοδοτόντας την έτσι κι αλλιώς κοντινή Υπηρεσιακή  σχέση μαζί τους
. Παραδείγματα μοναδικά ανά την Επικράτεια και πρωτόγνωρα ασφαλώς: (Υποψήφιοι του έτερου ψηφοδελτίου όλοι τους από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Γενικής ή τον Διευθυντή Ασφαλείας Ρόδου που αίφνης πίστεψε ότι είναι οπλαρχηγός κι αγωνιστής ή ακόμη τον Υπασπιστή της Α Δωδεκανήσου ο οποίος αυθαδιάζει συχνά πυκνά μέσω του διαδικτύου με ντοκουμέντα).

Εμείς απ την πλευρά μας προτάσσουμε όμως την αγνότητα των χαμηλόβαθμων Αξιωματικών και των εργατικών Ανθυπαστυνόμων Προτάσουμε την Συνέπεια και το Έργο που μιλάει . Προτάσσουμε τον Αγώνα και το Όραμα για το Νότιο Αιγαίο.

Καλούμε λοιπόν με όλη την δύναμη της φωνής μας όλους τους Συνδικαλιστικούς φορείς των Ενστόλων να στηρίξουν επίσημα τον Αγώνα μας. Καλούμε την ΠΟΑΞΙΑ καθώς και τις Πρωτοβάθμιες Ενώσεις να σταθούν δίπλα μας όπως σταθήκαμε κι εμείς επί τρία χρόνια κι  αγωνιστήκαμε στην Πρώτη Γραμμή Ευθύνης.

Οι καιροί δεν μας  επιτρέπουν να επιστρέψουμε  στην αποτυχία.

Οι Αγώνες δεν μπορούν να περιμένουν.

Άρθρο του:

Θέμης Ι Καλαμάτα

Προέδρου Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου και Υποψηφίου με τον Συνδυασμό ΑΞΙΝΑ-Σ
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ