2018-11-16 12:00:36
Φωτογραφία για Με επιτυχία η δράση δωρεάν μέτρησης σακχάρου, στο φαρμακείο του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ, στον ΑΣΤΑΚΟ | ΦΩΤΟ
         Με μεγάλη αποδοχή αγκάλιασε ο κόσμος του Ξηρομέρου, την δράση δωρεάν μέτρησης σακχάρου, που διοργάνωσε για 4η συνεχή φορά, το φαρμακείο του Παναγιώτη Μάντζαρη, στον Αστακό, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, με αφορμή την «Παγκόσμια ημέρα διαβήτη ως ημέρα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης».

Αναλυτικά ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΤΖΑΡΗ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

       Επειδή θεωρούμε ότι βασικός ρόλος του φαρμακοποιού είναι η ενημέρωση και η πρόληψη για την αντιμετώπιση των ασθενειών, διοργανώσαμε, για άλλη μια χρονιά, εκδήλωση στο φαρμακείο μας στις 14 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη και πιστεύουμε ότι συμβάλαμε στην ενημέρωσή σας και, με την εξέταση σακχάρου, σας δώσαμε τη δυνατότητα της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου......  

       Σε συνεργασία με την εταιρεία Ascensia ελέγχθηκαν πάνω από 160 άτομα! Διανεμήθηκε για ενημέρωση πλούσιο επιστημονικό υλικό με συμβουλές για πρόληψη και διαχείριση του διαβήτη, παρετέθη μπουφές αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων και εδόθη αναμνηστικό στυλό.


       Σε συνεργασία με την εταιρεία Intermed έγινε ενημέρωση για τα διαβητολογικά προϊόντα Diabetel, προσφορά ημέρας, εξαιρετικές εκπτώσεις για όλα τα είδη της εταιρείας εκείνη την ημέρα, καλλυντικά, παιδική σειρά BabyDerm και κληρώσεις. 

   Λόγω της μεγάλης προσέλευσης, υπήρξαν 4 νικητές, οι οποίοι και παρέλαβαν τα δώρα τους!

Ευχαριστούμε και τις δύο εταιρείες!!

          Ιδιαίτερα, όμως, και πάνω απ’ όλα θα θέλαμε να εκφράσουμε απ’ την καρδιά μας το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε όλους εσάς για την εμπιστοσύνη σας, την προσέλευση σας, την συμμετοχή σας στον έλεγχο και στην καθοριστική συμβολή σας στην επιτυχία της εκδήλωσης μας!! 

   Πάντα κοντά σας, μαζί σας την πρόληψη και στην αντιμετώπιση!

ΔΕΙΤΕ φωτογραφίες από την ημέρα της εκδήλωσης......
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ