2018-11-16 16:21:20
Φωτογραφία για Ενθαρρυντικά τα νέα για τον 35χρονο Πατρινό Αρχιφύλακα θύμα σοβαρού τροχαίου
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία η Βοήθεια" στο Ρίο, παραμένει ο 35χρονος Αρχιφύλακας Α.Α, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, σε τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στην οδό Άθως.

Έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζώη του, είναι σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες του tempo24.news, η εκτίμηση για την κλινική κατάσταση του Αστυνομικού.

Υπενθυμίζεται πως είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.Υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και είναι πατέρας δυο παιδιών.

Το τροχαίο σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Τροχαίας, σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο με οδηγό 39χρονο, που εκινείτο επι της οδου Γεωργίου Παπανδρέου, κατόπιν "αδέξιου χειρισμού" έστριψε στην οδό Άθω, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση με την μοτοσυκλέτα του 35χρονου Αστυνομικού, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας  εκινείτο επί της Παπανδρέου με κατεύθυνση προς Πάτρα.

Αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Αστυνομικού στο κεφάλι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν φορούσε κράνος. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρίου.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

πηγή: tempo24news.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ