2018-11-16 17:31:09
Φωτογραφία για Στις 17 Δεκεμβριου 2018 ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ το εργο της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ του Δημου Παλληνης
Το τελευταίο σημαντικό βήμα που σηματοδοτεί και την έναρξη της κατασκευής του μεγάλου έργου της αποχέτευσης λυμάτων είναι πλέον πραγματικότητα! Δείτε την Ανακοίνωση του Δήμου Παλλήνης:

Στις 17 Δεκεμβρίου ορίστηκε να γίνει η δημοπράτηση, από την οποία θα αναδειχθεί η εργολήπτρια εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή όλου του έργου της αποχέτευσης του Δήμου Παλλήνης.

Σήμερα, όλοι μας ανεξαιρέτως, ως κάτοικοι αυτού του μεγάλου Δήμου, έχουμε κάθε δικαίωμα να χαιρόμαστε γι αυτή την εξέλιξη. Μια εξέλιξη που δικαιώνει στην πράξη την επιλογή της δημοτικής αρχής, να απεμπλακεί η αποχέτευση του Δήμου Παλλήνης από το μέχρι και σήμερα ανύπαρκτο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Βορείων Μεσογείων (Κ.Ε.Λ Ραφήνας) και να αποχετευτεί στο Κ.Ε.Λ Ψυτάλλειας. 

Η σημερινή πραγματοποίηση αυτής της επιλογής, είναι το αποτέλεσμα μίας μεγάλης, επίπονης και διαρκούς προσπάθειας, η οποία, παρά τις τεράστιες δυσκολίες που συνάντησε, σήμερα γίνεται πραγματικότητα.


Την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018, το Δ.Σ της ΕΥΔΑΠ με την υπ΄ αριθμόν 19897/ 2018 ομόφωνη απόφασή του, ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης του έργου “Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων υδάτων Δήμου Παλλήνης – Κωδικός Έργου Κ.Α 453”.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση.

Την παραπάνω απόφαση ακολούθησε ο προσδιορισμός της ημερομηνίας διεξαγωγής της δημοπράτησης για τις 17 Δεκεμβρίου 2018.

Την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημοπράτησης και ανάδειξης του αναδόχου (του κατασκευαστή του έργου), και την υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης, ακολουθεί η εγκατάσταση της εργολήπτριας εταιρείας στα εργοτάξια.

Το έργο περιλαμβάνει τόσο την κατασκευή του κεντρικού αγωγού που θα οδηγεί τα λύματα στο Κ.Ε.Λ Ψυτάλλειας και θα διασχίζει 3 Δήμους για να συνδεθεί στον κεντρικό αποχετευτικό αγωγό Κ.Α.Α στη Λεωφ. Κηφισίας (“Σίδερα” Χαλανδρίου), όσο και το δευτερεύον δίκτυο σε όλο το Δήμο, καθώς και τις συνδέσεις με τα ακίνητα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ