2018-11-16 18:05:18
Φωτογραφία για Ρούλα Ρέβη: ''Μεγάλο ρόλο στο να μπω στο RUNWAY έπαιξε η Μαραγκουδάκη''
Η δημοφιλής κι επιτυχημένη φωτογράφος, Ρούλα Ρέβη, αποφάσισε τη φετινή σεζόν να επενδύσει

και στην τηλεόραση, κι έτσι εντάχθηκε κι αυτή στο πρότζεκτ μόδας του OPEN, ''Project Runway'', όπου και είναι κριτής.

Η ίδια μιλά στο Gala τόσο για το πώς πήρε την απόφαση όσο και για τα χρήματα, αποκαλύπτοντας πως έχει αρνηθεί στο παρελθόν προτάσεις με μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές.

«Αποφάσισα να συμμετέχω γιατί το Project Runway είναι ένα σοβαρό σόου. Κάθε χρόνο μου λένε να πάω στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια. Έχω πλησιάσει μερικές φορές, αλλά τελικά έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια. Τώρα είμαι ευχαριστημένη με αυτό που βλέπω στην τηλεόραση. Δεν ντρέπομαι καθόλου. Μεγάλο ρόλο στην απόφασή μου έπαιξε η Άλκηστη Μαρανκουδάκη. Μου είπε ότι δεν θα κάναμε τρασιά και δεν κάναμε τρασιά».

Τα χρήματα, όμως, δεν έπαιξαν ρόλο στην απόφασή της; 

«Τα χρήματα πάντα παίζουν τον ρόλο τους γιατί δεν είμαι πλούσια
. Ωστόσο δεν είναι αυτός o λόγος. Μου έχουν προτείνει και περισσότερα χρήματα και δεν ήθελα να πω "ναι". Το ψυλλιάστηκα ότι δεν θα ήμουν εγώ και τώρα που τα βλέπω επιβεβαιώνομαι. Είμαι άνθρωπος τολμηρός γενικά, αλλά την τηλεόραση τη φοβάμαι πάρα πολύ. Το 'χω ζήσει μέσα στο σπίτι μου και έχω γνώση του πώς μπορεί κάτι να πάει τελείως αλλού. Αν ο άντρας μου (Αποστόλης Τότσικας) δεν δούλευε στην τηλεόραση και δεν είχα συναναστραφεί τόσους ανθρώπους της, μπορεί να ήμουν ίσως πιο αφελής και να δεχόμουν με μεγαλύτερη ευκολία. Είμαι πιο σοβαρή από αυτό που δείχνω. Κάποιοι πιστεύουν ότι είμαι πιο τρελή, όμως, δεν είμαι έτσι. Είμαι πολύ αυστηρή σε ό,τι αφορά τις προσωπικές αποφάσεις. Έχω ρίξει πολύ κόπο για τη δουλειά μου και θέλω να την προφυλάξω. Όχι να την αποδομήσει μια επιλογή που θα με κάνει να δείχνω λιγότερο σοβαρή».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ