2018-11-16 20:07:58
Φωτογραφία για Η Apple έχει γίνει η πιο φιλική εταιρεία προς το περιβάλλον  αυτής της χρονιάς.
Η Apple αναγνωρίζεται ως ο πιο φιλικός προς το περιβάλλον λιανικός πωλητής το 2018. Σχετικά με αυτό έγραψε στην έκθεσή της η αμερικανική οργάνωση για την καταπολέμηση της χρήσης τοξικών αποβλήτων The Safer Chemicals, Healthy Families.  

"Η Apple έχει επιτύχει εντυπωσιακές επιτυχίες σε αυτόν τον τομέα όχι μόνο με τη διατήρηση και την τακτική ανανέωση του καταλόγου των απαγορευμένων ουσιών αλλά και με την πλήρη αποκάλυψη πληροφοριών για τα προϊόντα της με ειδικές ετικέτες και σημάνσεις που περιγράφουν κάθε συστατικό που χρησιμοποιείται", γράφει ο επικεφαλής της Safer Chemicals Mike Schade.

Σύμφωνα με την έκθεση, η Apple σημείωσε 106,25 μονάδες από ένα πιθανό στόχο των 135. Ωστόσο, οι συντάκτες της έκθεσης πιστεύουν ότι η εταιρεία θα μπορούσε να επιτύχει μεγάλη επιτυχία εάν δημοσιοποιούσε τους στόχους της και έθεσε ένα σαφές χρονικό πλαίσιο. Έτσι, υπό την εποπτεία του κοινού, η εταιρεία θα έχει ένα πρόσθετο κίνητρο.


Το Safer Chemicals, Healthy Families είναι η μεγαλύτερη αμερικανική οργάνωση για την καταπολέμηση της ρύπανσης. Σήμερα, περισσότερες από 450 χιλιάδες επιχειρήσεις συνεργάζονται με αυτήν. Έτσι, ο πλήρης κατάλογος των εργαζομένων έχει περισσότερα από 11 εκατομμύρια άτομα.

Συνολικά, περισσότερες από 20 εταιρείες συμμετείχαν στην ανάλυση. Για παράδειγμα, οι Amazon και το Best Buy, οι οποίες σημείωσαν συνολικά 54,25 και 51,75 μονάδες. Επιπλέον, περισσότερες από 10 επιχειρήσεις δεν έλαβαν βαθμούς, συμπεριλαμβανομένων των McDonald's και του Subway.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μετρούν αντίστροφα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μετρούν αντίστροφα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ