2018-11-16 21:20:33
Φωτογραφία για Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Police Action - Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου
Aπό το facebook Police Action- Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

Σας ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για τους Συναδέλφους που επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη του Σωματείου μας.

Για όποιον ενδιαφέρεται παρακαλείται να έρθει σε επαφή με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή να στείλει μήνυμα με το email του, έτσι ώστε να του αποσταλεί η Αίτηση Εγγραφής. Στη συνέχεια τη συμπληρώνει, την υπογράφει, την επιστρέφει με φ/ο του Δελτίου Ταυτότητας και καταβάλει την ετήσια συνδρομή, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

Η Ετήσια συνδρομή καθορίστηκε στα 10€.

Με την Αίτηση Εγγραφής αποκτάται πλήρως η ιδιότητα του μέλους του Σωματείου με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση, καθώς και πλήρη ενημέρωση για τις δράσεις του Σωματείου, αλλά και τυχόν συμμετοχή για όποιον επιθυμεί σε αυτές (συνέδρια, ερευνητικά προγράμματα, εκδηλώσεις κλπ δράσεις), προς εκπλήρωση των σκοπών του Σωματείου όπως αυτοί αναφέρονται στο καταστατικό.


Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες δείτε τη παρούσα σελίδα του Σωματείου ή στείλτε μας μήνυμα ή επικοινωνήστε με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως αυτό προέκυψε από τις τελευταίες αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης:

Πρόεδρος: ΛΩΛΗΣ Μιχαήλ,

Αντιπρόεδρος: ΠΑΓΙΑΥΛΑΣ Φωτεινός,

Γεν. Γραμματέας: ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ Ιωάννης,

Ταμίας: ΛΥΚΟΥΣΑΣ Ιωάννης,

Αναπλ. Γεν. Γραμματέας & Αναπλ. Ταμίας: ΒΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ Ιωάννης.

Επίσης, με τους Υπεύθυνους των Τμημάτων ‘’LGBT Police Action’’ και ‘’Women's Police Action’’ τους ΛΩΛΗ Μιχαήλ και ΓΙΑΝΝΑΚΗ Αθηνά αντίστοιχα.

 

 

 
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ