2018-11-17 00:48:58
Φωτογραφία για Έτσι δεν πάει πουθενά ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός έχασε τα αυγά και τα καλάθια το βράδυ της Παρασκευής στην Πόλη. Εμφανίστηκε απόλυτα ανέτοιμος για ένα τέτοιο ματς και έτσι δίκαια έχασε από την Εφες με 78-62. Ήταν μια ήττα εκτός προγράμματος αλλά θα περίμενε κανείς καλύτερη εμφάνιση . Από την αρχή η ομάδα του Πασκουαλ έχασε τον έλεγχο και σε καμία περίπτωση δεν μπόρεσε να επιστρέψει.

Οι πράσινοι έπαιξαν κακή άμυνα και είχαν τραγική ποσοστά στην επίθεση, ενώ έκλεισαν το ματς με 4/20 τρίποντα, επίδοση με την οποία δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Όλοι οι παίκτες του ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό με εξαίρεση τον Τζειμς Γκιστ, που τα έδωσε όλα παρότι ήταν να μην παίξει λόγω τραυματισμού. Ο Αμερικανός είχε 10 πόντους (5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα) και ήταν ο μοναδικός που το… πάλεψε στο τρίτο δεκάλεπτο και στην αρχή του τετάρτου, μήπως και γυρίσει το ματς. Οι πρωταθλητές ωστόσο, παρά τη γερή… σφαλιάρα από την Εφές θεωρούν ότι έτσι όπως ήρθε η ήττα θα τους κάνει καλό ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
. Γνωρίζουν όμως ότι πρέπει να βελτιωθούν για να έχουν τύχη διάκρισης στην Ευρωλίγκα, καθώς η κατάσταση έχει ζορίσει επικίνδυνα, ενώ όσο δεν νικούν δεν νικούν εκτός έδρας, θα έχουν πρόβλημα ακόμα και με το πλασάρισμα στην οκτάδα. Χειρότερος του γηπέδου ήταν ο Κιθ Λανγκφορντ, ο οποίος έμεινε ξανά απόντος στα σχεδόν 14 λεπτά που αγωνίστηκε, ενώ πήρε και πολλές λάθος επιλογές στην επίθεση που… στοίχησαν στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ προβληματίζει με την παρουσία του και είναι άξιο απορίας που ο Πασκουαλ χρησιμοποίησε ελάχιστα τον Παππά (6:38)! Αν δεν υπάρξει νίκη την Κυριακή με τον Ολυμπιακό, τότε η δυσφορία θα γίνει μεγάλη, ειδικά για τον Ισπανό προπονητή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ακολουθεί διαβολοβδομάδα, με πολύ δύσκολα ματς για το Τριφύλλι. Ο Παναθηναϊκός θα παίξει την Τετάρτη (21/11) στο ΟΑΚΑ με τη Μπαρτσελόνα και την Παρασκευή (23/11) στη Βιτόρια με Μπασκόνια.
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ