2018-11-17 15:54:29
Φωτογραφία για Το Facebook Messenger θα ξεκινήσει την επιλογή κοινής χρήσης βίντεο.
Οι χρήστες του Facebook Messenger θα μπορούν να παρακολουθούν βίντεο παρέα με φίλους σε πραγματικό χρόνο. Αυτό αναφερει σήμερα το δημοσίευμα TechCrunch.  

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους του TechCrunch, η επιλογή της κοινής χρήσης βίντεο είναι ήδη στο στάδιο των δοκιμών και Θα είναι διαθέσιμη σε μία από τις μελλοντικές ενημερώσεις του messenger, η οποία θα πρέπει να κυκλοφορήσει πριν από το τέλος του 2018.

Το χαρακτηριστικό της συνάρτησης είναι ότι κάθε μέλος της ομαδικής συνομιλίας μπορεί να σταματήσει το βίντεο ανά πάσα στιγμή, να δει ποιοι άλλοι παρακολουθούν αυτό το βίντεο αυτή τη στιγμή και επίσης, χωρίς να χρησιμοποιούν τα κουμπιά παύσης, να μοιράζονται τις εμφανίσεις τους με φίλους απευθείας στο συνέδριο.

Αυτοί οι χρήστες που είναι εκτός σύνδεσης θα λάβουν μια ειδοποίηση ότι κάποιος έχει συμπεριλάβει ένα βίντεο στη συνομιλία. Αυτοί που είναι συνδεδεμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να μην συμμετέχουν αν το θελήσουν.

Υπενθυμίζουμε ότι όχι πολύ καιρό πριν υπήρχαν πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη αλλαγή στο σχεδιασμό του Facebook Messenger. Πιθανώς, η ενημερωμένη έκδοση σχεδίου θα κυκλοφορήσει μαζί με τη λειτουργία κοινής χρήσης.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ