2018-11-18 00:20:06
Φωτογραφία για Μια αλήθεια για την επιλεκτική μεταχείριση των μπαχαλάκηδων από την κυβέρνηση στην «εφημερίδα των Συντακτών»!
Για τον άνθρωπο που διαθέτει την μέση αντίληψη και την κοινή πείρα καθίσταται προφανής η επιλεκτική μεταχείριση/διαχείριση των γνωστών "επαναστατικών" ομάδων που δρουν στην Χώρα και ειδικότερα στην Αθήνα.

Είναι επίσης προφανές ότι σύμφωνα με την ιδεολογική δικτατορία που έχει επιβληθεί στους πολίτες αυτής της προδομένης Χώρας, η αριστερή βία είναι καλύτερη... από την υποτιθέμενη ακροδεξία (sic) βία.

Η πρώτη δικαιολογία που προβάλλουν οι θολωμένοι "αριστεροί'' συνίσταται στο ψεύτικο ιδεολογικό πλεονέκτημα που διατείνονται ότι προκύπτει εξαιτίας της ανθρωποκεντρικής  θεώρησης του μαρξιστικού αριστερισμού. Επειδή όμως η ορθή λογική δεν μπορεί να διαστρεβλωθεί όσο και να προσπαθούν οι αριστεροί εξουσιαστές και επειδή ακόμα και στις τάξεις των αριστερών υπάρχουν οι ''αιρετικοί'' που επιβεβαιώνουν την αλήθεια παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα από ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην "Εφημερίδα των Συντακτών" και υπογράφεται από τον Γιώργο Γιαννουλόπουλο.


Το άρθρο τιτλοφορείται ως "Μαθητικές Διαμαρτυρίες" και το επίμαχο απόσπασμα έχει ως εξής:

''Ας φανταστούμε ότι σήμερα εμφανίζεται μια ομάδα ακροδεξιών, οι οποίοι κάνουν ακριβώς, μα ακριβώς ό,τι κάνει ο Ρουβίκωνας. Πώς θα αντιδρούσε η κυβέρνηση Σύριζα; 

Θα χαρακτήριζε τη δράση τους ακτιβισμό; Αν μπούκαραν στη Βουλή, ο Νίκος Βούτσης θα καλούσε ταξί για να τους πάνε στα σπίτια τους;

 Και για να το χοντρύνω αν οι ακροδεξιοί μπαχαλάκηδες ταμπουρώνονταν σε ένα Πανεπιστήμιο και κάθε τόσο έβγαιναν και έκαιγαν με μολότοφ μερικά τρόλεϊ, θα τους κάλυπτε το πανεπιστημιακό άσυλο; Όλοι ξέρουμε τί θα γινόταν. Πράγμα που σημαίνει ότι η ιδεολογία μας δεν αποκαλύπτεται κυρίως στις απαντήσεις που δίνουμε, αλλά στις ερωτήσεις που δεν κάνουμε, αν και προφανέστατες, επειδή μας ξεβολεύουν από την επικοινωνιακή ρητορική της παράταξής μας...''

Αυτά τα λέει ένας αριστερός. Άθελα του όμως επιβεβαιώνει τα δικά μας λεγόμενα. Ότι δηλαδή το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει σκοπίμως ιδεολογικά κριτήρια αναφορικά με την διαδικασία αντιμετώπισης της δράσης του Ρουβίκωνα και άλλων, γεγονός που σημαίνει ότι προκύπτει σαφές δημοκρατικό έλλειμμα (ενώ το παίζουν υπερδημοκράτες και προασπιστές των πολιτικών δικαιωμάτων).

Επιπλέον, επιχειρείται η νομιμοποίηση και η αποδοχή της παράνομης δράσης των ''επαναστατικών'' ομάδων στα μάτια του Λαού και στοχεύουν στην περιθωριοποίηση και ποινικοποίηση κάθε εθνικής φωνής και δράσης που αποσκοπεί στην απελευθέρωση της Πατρίδας μας από την ιδεολογική τρομοκρατία στην οποία οι αριστεροί εξουσιαστές επιδίδονται ως γνήσιοι υπηρέτες του διεθνούς κατεστημένου. 

www.xryshaygh.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ