2018-11-18 10:00:03
Φωτογραφία για Τι απαντά ο Γραμματέας ΕΜΘ της ΠΟΜΕΝΣ στο kranosgr για τη ''φωτογραφική'' διάταξη σε ΕΜΘ
Του Ηλία Προύφα

Μεγάλος σάλος δημιουργήθηκε στο χώρο των Εθελοντών Μακράς Θητείας, μετά τη δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο, φερόμενης ως ''φωτογραφικής'' διάταξης, για την προαγωγή ΕΜΘ, με την ειδικότητα του φυσιοθεραπευτή.

Για το θέμα ρωτήσαμε το Γραμματέα ΕΜΘ, της ΠΟΜΕΝΣ, Αριστείδη Κασιδόπουλο, ο οποίος απάντησε τα εξής:

Διέρρευσε στο διαδίκτυο φωτογραφία - διάταξη του σχεδίου νόμου του ΥΕΘΑ, περί προαγωγής Εθελοντών Μακράς Διάρκειας με την ειδικότητα του Φυσικοθεραπευτή. Τι δηλώνετε ως Γραμματέας θεμάτων ΕΜΘ της ΠΟΜΕΝΣ;

Η διάταξη αφορά έναν συγκεκριμένο συνάδελφο, καθ'όλα εξαίρετο, ο οποίος έχει την ειδικότητα του Φυσικοθεραπευτή. Στο σημείο να τονιστεί ότι είναι ο μοναδικός που έχει την ειδικότητα αυτή και τον προάγει στον βαθμό του Ανθυπασπιστή στα 17 χρόνια υπηρεσίας. Στα 20 τον προάγει σε Ανθυποσμηναγό και ακολουθεί τη σταδιοδρομική εξέλιξη των μονιμοποιηθεντών εθελοντριών.


Συμφωνείτε με τη συγκεκριμένη διάταξη;

Διαφωνώ στα πλαίσια της άνισης μεταχείρισης προσωπικού, δεδομένου ότι η φωτογραφική αυτή διάταξη αφορά ένα άτομο και όχι το σύνολο των συναδελφων μας - Εθελοντών Μακράς Θητείας. 

Τι προτείνετε ως Γραμματέας για θεματα ΕΜΘ της ΠΟΜΕΝΣ;

Το βαθμολογικό των ΕΜΘ πρέπει να τροποποιηθεί λαμβάνοντας υπόψιν την πρόταση της Ομοσπονδίας μας, η οποία θα κατατεθεί αρμοδίως τις προσεχείς ημέρες. Επίσης θέλω να υπενθυμίσω σε όλους τους συναδέλφους Εθελοντές ότι η ΠΟΜΕΝΣ έχει προωθήσει στο γραφείο του Υπουργού, ώστε να συμπεριληφθούν στο επικείμενο σχέδιο νόμου, τόσο το ηλικιακό των ΕΜΘ, όσο και το θέμα της άδικης κράτησης του 2%.
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ