2012-06-08 16:03:52
Φωτογραφία για Δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του ο Hamilton
Το συμβόλαιο του Lewis Hamilton με τη McLaren λήγει στο τέλος της χρονιάς και ήδη τα σενάρια που κυκλοφορούν αναφορικά με το μέλλον του είναι πολλά, με την Red Bull περισσότερο και την Ferrari σε μικρότερο βαθμό να ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του.

Η McLaren επιθυμεί διακαώς να τον κρατήσει στο δυναμικό της, ωστόσο ο Πρωταθλητής του 2008 δεν είναι διατεθειμένος να κλείσει άμεσα το θέμα.

«Ούτε καν που έχω συζητήσει το θέμα του συμβολαίου και αυτό γιατί είχε υποτιμήσει το πόσο δύσκολη θα ήταν η σεζόν φέτος. Δεν υπολόγισα ότι θα είχα τόση δουλειά και πλέον έχω συνειδητοποιήσει πόσο ασήμαντο είναι αυτή τη στιγμή το θέμα του συμβολαίου μου», δήλωσε ο Βρετανός πιλότος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων στον Καναδά.

«Το Πρωτάθλημα είναι πιο σημαντικό από το τι πρέπει να κάνω για το επόμενό μου συμβόλαιο. Το μέλλον μου αυτή τη στιγμή δεν είναι σημαντικό. Ούτε καν που σκέφτομαι την επόμενη χρονιά. Αυτό που είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να αφοσιωθώ στο φετινό Πρωτάθλημα», πρόσθεσε αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να περιμένει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να αποφασίσει αν θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τη McLaren ή θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.


Ερωτηθείς για τα σενάρια που τον συνδέουν με την Red Bull και τη Ferrari, απάντησε: «Δεν ασχολούμαι με αυτά προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο στόχο μου που είναι να νικήσω. Έχω άλλους ανθρώπους που ανησυχούν για τέτοιου είδους θέματα και όταν έρθει η ώρα θα κάτσουμε να συζητήσουμε και τότε θα δώσω μια απάντηση. Αλλά αυτή τη στιγμή ούτε που το σκέφτομαι. Δεν βιάζομαι, οπότε δεν είναι θέμα της ώρας».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ