2012-06-08 16:09:05
Φωτογραφία για Η κάμερα ασφαλείας πρόδωσε τον δολοφόνο!
Ένας 64χρονος Έλληνας που διατηρούσε στο σπίτι του ολόκληρο οπλοστάσιο, είναι ο δολοφόνος του νυχτοφύλακα που βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή στην είσοδο του περίβολου της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων όπου εργαζόταν!

Ο δράστης προδόθηκε από το βίντεο κλειστού κυκλώματος της εταιρείας, που τον κατέγραψε όσο εξερευνούσε τον χώρο για να στήσει την ενέδρα θανάτου!

Ο δολοφόνος είχε προσωπικές διαφορές με τον 48χρονο νυχτοφύλακα και του έστησε καρτέρι τη νύχτα του Σαββάτου, την ώρα που επέστρεφε στον πάνω όροφο του κτιρίου όπου διέμενε στην περιοχή Σαρακηνάδο. Μόλις τον είδε, τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο σωριάζοντάς τον νεκρό. Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ η σορός του άτυχου εργαζόμενου βρέθηκε το πρωί από υπαλλήλους της εταιρείας.

Σε βάρος του 64χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν το απόγευμα της Πέμπτης στο σπίτι του. Εκεί ανακάλυψαν έξι κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν και θα σταλούν για εργαστηριακή εξέταση μαζί με δύο φυσίγγια που βρέθηκαν στο αυτοκίνητό του. Ο 64χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή Ζακύνθου για να απολογηθεί.

protothema.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ