2018-11-18 15:35:11
Φωτογραφία για Γιατί το Αργηγείο ξεγυμνώνει υλικοτεχνικά την Ασφάλεια Θεσ/νικης; Το κυνήγι της φωτοτυπίας... - καταγγελία αστυνομικών
Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικών, που λάβαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: Μείναμε έκπληκτοι όταν το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ μας έστειλε διαταγή με την οποία όρισε την

μεταφορά δέκα (10) εκτυπωτών της Δ/νσης Ασφάλειας Θεσ/νίκης και τους χρέωσαν σε υπηρεσίες του Αρχηγείου επιτελικής μορφής. Η νέα διοίκηση αποφάσισε οι μάχιμες υπηρεσίες να απογυμνώνονται περισσότερο και να εξοπλίζονται καλύτερα τα επιτελεία!

Δεν γίνεται όλα τα κεντρικά Ασφαλείας Θεσ/νίκης που απαρτίζονται από 10 Υποδ/νσεις και σε επιμέρους δεκάδες Τμήματα, οι πλέον μάχιμες δηλαδη υπηρεσίες της Β. Ελλάδας, να μην έχουν εκτυπωτές να δουλέψουν τις δικογραφίες και τις εκατονταδες υποθέσεις που δουλεύουν. Στην πράξη και με δεδομένο ότι και τα περισσότερα φωτοαντιγραφικα μηχανήματα είναι χαλασμένα, η κατάσταση είναι απελπιστική.

Στην Αστυνομία της Θεσ/νίκης του 2018 και στην Ασφάλεια Θεσ/νίκης που τελευταία αναβαθμίστηκε αφού διοικείται πλέον από δυο ανώτατους αξ/κού υποστρατηγο και με αναπληρωτή ταξιαρχο, το προσωπικό επιδίδεται στο κυνήγι της φωτοτυπίας και της εκτύπωσης, πηγαίνοντας από το ένα τμήμα στο άλλο, ως επαίτες, για να εκτυπώσουν τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται.
_
bloko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ