2018-11-18 20:20:32
Φωτογραφία για Η Πένυ Αγοραστού αποκαλύπτει για την περίοδο που δούλευε στο Alter: «Πηγαίναμε τρόφιμα σε συναδέρφους. Υπέφεραν…»
Πέρασε από πολλά κάστινγκ, άκουσε αρκετά «όχι» και υπήρξαν στιγμές που ένιωσε ότι οι προσπάθειές της δεν καρποφορούν. Τίποτα δεν ήρθε εύκολα στην επαγγελματική ζωή της Πένυς Αγοραστού. Δούλεψε για χρόνια ως δημοσιογράφος και ταξίδεψε σε πολλές χώρες εργαζόμενη ως αεροσυνοδός. Ο επιμένων όμως νικά πάντα κι έτσι η όμορφη κοκκινομάλλα κατάφερε να κερδίσει μια θέση στην καθημερινή σειρά του Alpha «Έλα στη Θέση μου» και να πραγματοποιήσει το μεγάλο όνειρο που είχε από μικρό παιδί: να γίνει ηθοποιός! «Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός. Δεν περνούσε από το μυαλό μου κάτι άλλο. Ήμουν το κλασικό κοριτσάκι που φορούσε τα ρούχα της μαμάς του, πήγαινε μπροστά στον καθρέφτη κι έκανε σκετς. Αυτά έβλεπαν οι γονείς μου και ήταν προετοιμασμένοι από πολύ νωρίς για το τι θα ακολουθήσει. Πέρασα Θεολογία στη Θεσσαλονίκη, δεν πήγα όμως ποτέ. Αντιθέτως, μετά το Λύκειο, έκανα την εγγραφή μου σε μια δραματική σχολή, παρακολουθούσα ανελλιπώς τα μαθήματα και παράλληλα ξεκίνησα να δουλεύω στο Alter. Για δύο χρόνια έκανα ρεπορτάζ στην εκπομπή Πολύ Μπλα Μπλα της Φαίης Σκορδά, ενώ μετά δούλεψα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Έφυγα από το Alter όταν έκλεισε το κανάλι» λέει στο People.


Πώς βίωσες το κλείσιμο του Alter;

Τις τελευταίες μέρες το άγχος και η ανασφάλεια ήταν διάχυτα σε όλους τους εργαζόμενους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την περίοδο που πηγαίναμε τρόφιμα σε συναδέλφους που βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Δεν ήξεραν τι θα κάνουν, αν θα έχουν δουλειά, αν θα πάρουν τα χρήματά τους… Αυτοί υπέφεραν κι εγώ, βλέποντας όλη αυτή την κατάσταση γύρω μου, αγχωνόμουν. Ας μη γελιόμαστε, όμως, ήμουν από τους τυχερούς, καθώς η οικογένειά μου μπορούσε να με στηρίξει κι εγώ ήμουν μόλις 21 ετών, χωρίς ιδιαίτερες οικονομικές υποχρεώσεις. Εκείνη την περίοδο τελείωνα τη δραματική σχολή. Ξεκίνησα να πηγαίνω σε κάστινγκ και παράλληλα έκανα κάποια διαφημιστικά. Ήθελα, σε κάθε περίπτωση, να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη, γι’ αυτό και εργάστηκα, μεταξύ άλλων, ως πωλήτρια αλλά και ως αεροσυνοδός για ένα χρόνο. Έμεινα ένα χρόνο και οι εμπειρίες που αποκόμισα είναι ανεκτίμητης αξίας. Κουραστική δουλειά για μια γυναίκα, αλλά δεν το μετανιώνω.

Πηγή: People

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ