2018-11-19 11:17:48
Φωτογραφία για Όχθια Αγρινίου: Αστυνομικοί δεν ξέχασαν τον συνάδελφό τους που «χάθηκε» πριν 15 χρόνια (φωτο)
                15 ολόκληρα χρόνια συμπληρώθηκαν την Παρασκευή από την ημέρα που έφυγε άδικα και ξαφνικά από τη ζωή ο Αστυφύλακας Παναγιώτης Δήμος από τα Όχθια Αγρινίου, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

      Ο Παναγιώτης Δήμος γεννήθηκε το 1970 στα Οχθια και υπηρετούσε στην Ομάδα «Ζ» στο κέντρο της Αθήνας.

       Στις 16 Νοεμβρίου 2003, η υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της, με υπαιτιότητα του οδηγού της μοτοσυκλέτας που καταδίωκε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε στύλο φωτεινού σηματοδότη, και να τραυματιστεί θανάσιμα.         Ιδιαίτερη συγκίνηση προκαλεί η φωτογραφία που ανέβασε συνάδελφος και προσωπικός φίλος του εκλιπόντος, από το νεκροταφείο στα Όχθια Αγρινίου, όπου ενταφιάστηκε ο Παναγιώτης Δήμος, με αστυνομικούς που, παρ’ ότι δεν τον γνώρισαν ποτέ, κατέθεσαν μερικά λουλούδια στη μνήμη του και επισκέφθηκαν το μνήμα την ημέρα που συμπληρώθηκαν τα 15 χρόνια από την ημέρα του τραγικού δυστυχήματος       «Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα μπροστά στο θάνατο ενός δικού μας ανθρώπου,παρά μόνο να τον θυμόμαστε και να τον κρατάμε με αυτόν τον τρόπο ζωντανό στη μνήμη μας.


Προσωπικα ο Παναγιώτης Δήμου υπήρξε σαν αδερφός για μένα,και η απώλεια του άφησε τεράστιο κενό τόσο στην οικογένεια του όσο και στους δικούς του ανθρώπους και συναδέλφους.

     Σήμερα, είναι πολύ μεγάλη η χαρά να διαπιστωνεις ότι τον μνημονεύουν άνθρωποι που δεν τον εχουν γνωρίσει ποτε», αναφέρει ο φίλος του Αστυφύλακα που «έφυγε» εν ώρα καθήκοντος.

          Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση δεκάδες, με φίλους και γνωστούς να θυμούνται τον Παναγιώτη Δήμο και να επαναφέρουν κοινές τους μνήμες με τον εκλιπόντα.

         Μάλιστα συνάδελφός του, ανέβασε φωτογραφία από κοινή τους υπηρεσία πριν περίπου 20 χρόνια…

https://www.agriniopress.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ