2018-11-19 11:48:54
Φωτογραφία για Ληστεία και μαχαιρώματα για ένα κινητό μεταξύ αλλοδαπών στη Μόρια
Οι τέσσερις αλλοδαποί πήγαν να σκοτώσουν με μαχαίρι 18χρονο για να του πάρουν το κινητό..

Άλλο ένα αιματηρό περιστατικό ληστείας με δράστες και θύμα λαθρομετανάστες, που είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη στην ευρύτερη περιοχή της Μόριας στη Λέσβο, διαλεύκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας οι οποίοι κατάφεραν να εξακριβώσουν την ταυτότητα ενός από τους δράστες.

Πρόκειται για έναν 27χρονο αλλοδαπό ο οποίος, μαζί με άλλους τρεις συνεργούς του που μέχρι στιγμής παραμένουν αγνώστων στοιχείων, προσπάθησαν να ληστέψουν με τη χρήση βίας και με την απειλή μαχαιριού έναν 18χρονο λαθρομετανάστη και να αρπάξουν το κινητό του.

Όμως, ο μικρός αντιστάθηκε σθεναρά και το συγκράτησε, παρ' όλο που ένας από τους επίδοξους ληστές τον τραυμάτισε με το μαχαίρι και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο!

Η έρευνα αποκάλυψε ότι αυτός που μαχαίρωσε τον άτυχο νεαρό ήταν ο 27χρονος, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου αλλά σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη, απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Η προανάκριση συνεχίζεται, για να εξακριβωθούν τα στοιχεία και των άλλων τριών αλλοδαπών που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του 18χρονου.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ