2018-11-19 11:54:34
Φωτογραφία για ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Δικηγόρος-Αστακός: Να διαφυλαχθεί o συμβολισμός του Πολυτεχνείου
   Την αντίδραση του Δικηγόρου Κωνσταντίνου Δημόπουλου, απο τον Αστακό, Προέδρου της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Ξηρομέρου, προκάλεσαν τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Πολυτεχνείο και τονίζει: 

        Καταδικαστέα απαράδεκτη και προκλητική η Ανοχή της Πολιτείας στις εκδηλώσεις των κουκουλοφόρων ταραχοποιών και λοιπών ακραίων Στοιχείων στα Κεντρικά Πολυτεχνεία της χώρας. 

   Είναι εντελώς ανήκουστο και προσβλητικό για την Δημοκρατία, την Χώρα και τους Θεσμούς της Πατρίδας μας η ήπια αντιμετώπιση και απλή  παρουσία της Πολιτείας μέσω των δυνάμεων Ασφάλειας και της αστυνομίας αντί της άμεσης καταστολής αυτών των απαράδεκτων ενεργειών και της 

σύλληψης όλων όσων συμμετέχουν σ αυτές.

       Το κάψιμο του Εθνικού μας Συμβόλου, οι ανείπωτες καταστροφές Δημόσιας Περιουσίας και Εθνικών Κτηρίων αλλά και οι πάμπολλες υλικές ζημιές στις περιουσίες πολλών πολιτών αμαυρώνουν και προσβάλλουν τόσο την ιστορικότητα του Πολυτεχνείου...      .......όσο και την ίδια την ιστορία της χώρας καθώς τίποτα εξ αυτών δεν συνάδει με την μνήμη του Πολυτεχνείου και τους Συμβολισμούς του ιστορικού αυτού γεγονότος.

      Καταδικάζουμε τα γεγονότα αυτά και ζητούμε την ουσιαστική παρουσία και την προστασία της Πολιτείας και της Κυβέρνησης ώστε να μην επαναληφθούν ποτέ στο μέλλον παρόμοια έκτροπα

Κωνσταντίνος Λ. Δημόπουλος

Δικηγόρος παρ' Εφεταις

Πρόεδρος ΝΔ ΔΗΜΤΟ Ξηρομέρου
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ