2018-11-20 19:21:58
Φωτογραφία για Τι άλλαξε στην ενημέρωση του Google Photos για iOS;
Μια ενημερωμένη έκδοση για το Google Photos εμφανίστηκε σήμερα στο AppStore. Μία από τις κύριες καινοτομίες της ενημέρωσης ήταν η δυνατότητα ελέγχου του βάθους του πεδίου της εικόνας.  

Οι προγραμματιστές της εφαρμογής του Google Photos για iOS έχουν προσθέσει σε αυτήν τη λειτουργία επεξεργασίας του βάθους πεδίου σε φωτογραφίες που έχουν ληφθεί σε πορτραίτο. Με αυτήν την επιλογή, οι χρήστες κατά την επεξεργασία των φωτογραφιών μπορούν να επιλέξουν το επιθυμητό σημείο εστίασης και να προσαρμόσουν τον βαθμό θόλωσης του φόντου γύρω από αυτή.

Ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό χρησιμοποιείται ήδη στο iPhone XS και XS Max. Πρόσφατα, υπάρχει επίσης και στο Google Pixel 3, αλλά για το Pixel της πρώτης και της δεύτερης γενιάς, αυτή η επιλογή πρέπει να γίνει λήψη ξεχωριστά.

Μετά την κυκλοφορία της ενημερωμένης έκδοσης, σχολιάστηκε η νέα λειτουργία στο ίδιο το Google  Εκτός από την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας μιας τέτοιας επιλογής, οι εκπρόσωποι της εταιρείας εξήγησαν πώς να την χρησιμοποιήσουν. Για να το κάνετε αυτό, μετακινήστε την εικόνα πορτρέτου στην ίδια την εφαρμογή Google Photos, κάντε κλικ στο κουμπί επεξεργασίας για να μεταβείτε στο μενού της γραμμής εργαλείων. Η επιλογή επεξεργασίας βάθους πεδίου θα είναι διαθέσιμη αφού κάνετε ξανά κλικ στο μενού εργαλείων.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ