2012-06-08 17:12:00
Φωτογραφία για ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ(;)
ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ. Έκλαιγα για μια βδομάδα και ακόμη κλαίω και αναρωτιέμαι το γιατί! Γιατί στη Φαίδρα; Γιατί στο δικό μου σκύλο; ΓΙΑΤΙ; Είδα με άλλο μάτι τη ζωή! Μπορεί ο μπαμπάς να την ξέχασε αλλά εγώ; Ποτέ δεν θα την ξεχάσω και δεν θα αγαπήσω κανένα άλλο σκυλάκι όσο αυτήν. Γιατί στο δικό μου σκυλί; Και γιατί να δηλητηριάζουν έτσι τα ζώα, γιατί;

Τώρα 25 / Απριλίου / 2012 πέθανε ο παππούς μου, από καρκίνο συκωτιού. Για άλλη μια φορά αναρωτήθηκα γιατί θεέ μου; Γιατί δεν τον πήρες φυσιολογικά όπως πρέπει να πεθαίνει κάθε άνθρωπος, από γεράματα; Γιατί να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι από μια αρρώστια, γιατί;;; Ποιος μπορεί να μου εξηγήσει;;

Τώρα σκέπτομαι τι νόημα έχει η ζωή, αν πεθαίνεις άδικα;

Γιατί ο θειος μου; 63 χρονών από λευχαιμία. Η Φαίδρα από δηλητηρίαση. Ο παππούς μου από καρκίνο συκωτιού. Γιατί και οι 3 τους να μην φύγουν από γεράματα, να μην φύγουν φυσιολογικά; Γεννιέσαι, μεγαλώνεις, κάνεις οικογένεια, γερνάς και πεθαίνεις. Γιατί να πεθάνουν άδικα; Και τότε κατάλαβα ότι πολλοί φοβούνται τη ζωή, φοβούνται να ρισκάρουν, να κάνουν πράγματα χωρίς να φοβούνται ότι θα πεθάνουν ή θα αρρωστήσουν. Άλλοι περισσότερο φοβούνται το θάνατο παρά τη ζωή και άλλοι το αντίθετο.


Εγώ είμαι από αυτούς που φοβούνται τη ζωή, τι θα συμβεί τώρα, στο μέλλον, τι θα συμβεί, θα πεθάνω;;! Πότε; Στα γεράματα;;; Αλλά φοβάμαι το θάνατο για άλλους, δεν φοβάμαι να πεθάνω, όχι δεν φοβάμαι, αυτό που φοβάμαι είναι πως θα νιώσουν οι δικοί μου, αν φύγω. Πως θα νιώσουν;!

Δηλαδή, τώρα τι θέλει να μου πει η ζωή ότι οι γονείς μου θα φύγουν από καρκίνο επειδή καπνίζουν;; Ότι θα πεθάνουν, από αρρώστια;; Μαλακίες!

Ακόμα όμως έχω την απορία:

Ποιο το νόημα της ζωής αν πεθαίνεις άδικα!!!;;;

ΤΕΛΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ANIWTHOI.NET
Aniwthoi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
10 μυθικές και χαμένες πόλεις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
10 μυθικές και χαμένες πόλεις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ