2018-11-20 23:33:10
Φωτογραφία για ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ: Το βρήκα.. Το Βρήκα... ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Ξηρομέρου!!
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ  ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

του Ηλία Α. Κούγγελη 

   Στις 17 Ιουνίου δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρθρο για τοπικό ALERT "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΧΩΡΙΟΥ" του φίλου μου ΠΑΝΟΥ ΧΟΛΗ ο οποίος έγραψε ότι "εξαφανίστηκε" το χωριό μου Βασιλόπουλο Ξηρομέρου από την γεωγραφική του θέση και από τα πλάνα της Δημοτικήςαρχής και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να ψάξω να το βρώ.. και το βρήκα!!!. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

       ΤΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Ξηρομέρου Αιτωλαοακαρνανίας το πήρε από την θέση του (με ψεύτικες υποσχέσεις) ο συνδυασμός ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ και σήμερα δημοτική αρχή του Δημάρχου Ερωτόκριτου Γαλούνη και το έκανε σκαλοπάτι για να ανέβει στην εξουσία του Δήμου.

       Αφού κέρδισαν στις εκλογές, η κοροϊδία και οι ψεύτικες υποσχέσεις συνεχίστηκαν!........        Στον προυπολογισμό κάθε χρονιάς, για  έργα προς υλοποίηση γράφονταν, το γήπεδο και η παιδική χαρά. 


        Τα ποσά που γράφονταν στον προϋπολογισμό για το γήπεδο και την παιδική χαρά ουδέποτε δόθηκαν και  επί τέσσερα χρόνια χρέωναν το χωριό ότι θα δαπανηθούν για το γήπεδο 18.000 € τα οποία το χωριό ουδέποτε είδε (18,000χ4 χρόνια = 72.000 €). Τα χρήματα αυτά ο δήμος τα έπαιρνε ξανά από το χωριό και τα χρησιμοποιούσε, με αναμόρφωση του προϋπολογισμού για άλλους σκοπούς εκτός του χωριού. Ποτέ δεν προσπάθησε να υλοποιήσει και άλλα θέματα  του χωριού όπως αντιπλημμυρικά έργα στο ρέμα της Παναγίας, αγροτοκτηνοτροφικούς δρόμους, διάνοιξη νέων, καθάρισμα νεκροταφείου, διαμόρφωση κοινοτικού καταστήματος , λύματα   που χύνονται στο κεντρικό δρόμο, κ.α.

       Το μόνο έργο που έκαναν όταν ήρθαν στην εξουσία, έφτιαξαν καπάκι στην δεξαμενή του πόσιμου νερού του χωριού και την περίφραξή του.

     -Αυτά τα 4 χρόνια δεν έδωσαν παραπάνω από 15.000 € για  έργα στο χωριό και του στέρησαν 72.000€. 

     -Το χωριό παρέμεινε σκαλοπάτι  εξουσίας μακριά από την θέση που ήταν και από την θέση που του ΑΞΙΖΕ. 

       Γιατί άραγε ο δήμαρχος δεν έδωσε κανένα έργο στο χωριό και στον πρόεδρο του συνδυασμού του, Δημήτριο Χολή; -Γιατί τον απαξίωσε τόσο πολύ;

-Μήπως ήθελε και θέλει άλλον για πρόεδρο; -Μάλλον…

Συγχωριανοί

       Ας πάρουμε το χωριό από εκείνο το σκαλοπάτι εξουσίας και να το βάλουμε στην θέση που του αξίζει στέλνοντας στο χρονόντουλαπο της ιστορίας αυτούς που το έκαναν σκαλοπάτι.

Ηλίας Α. Κούγγελης
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ